معرفی کتاب مکتب های ادبی (دو جلدی) اثر رضا سیدحسینی مکتب های ادبی (دو جلدی) رضا سیدحسینی 3.4 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 10 خواهم خواند 8 ناشر نگاه شابک 9789643510947 تعداد صفحات 1,206 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مکتب های ادبی (دو جلدی)، نویسنده رضا سیدحسینی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم پیروی 1403/12/7 تا حدودی برای دانش آموزی مثل من سنگین بود اما در کل کتاب خوبی بود. حتما در سالهای بعدی دوباره این کتاب را مطالعه میکنم. 0 0 dream.m 1404/4/22 از مطالعه این کتاب خیلی لذت بردم و یادگرفتم. خوندن یک کتاب جامع درباره سیر تاریخی تولد و رشد سبکهای مختلف ادبی از ابتدا به همراه تعریف مختصر از اونها، برای منکه اینقدر به ادبیات علاقمندم ولی چیز زیادی درباره سبکها نمیدونم، خیلی کارگشا و آموزنده بود. بهترین بخش این مجموعه، نمونه های گلچین شده و خلاصه شده از انواع سبکها بود که در پایان هر فصل اومده. با کلی کتاب جدید و نویسنده آشنا شدم و لیست کتابهایی که باید بخونم بلندتر و بلندتر شد. ممنون که این کتاب فوق العاده رو بهم هدیه دادی سعید ❤❤ 0 0 سیدمهدی حسینی 1403/6/23 با سه ستاره ارزش کار نویسنده رو نمیخوام پایین بیارم . معنی سه ستاره این است liked it نظر خاصی ندارم . بستگی داره چه کسی این کتاب رو بخونه و ازش چی بخواد . کتابی برای همه افراد نیست . 0 0 علیرضا فتاح 1402/10/21 در دورۀ تالیف و بعد هم ویرایشش، کتاب عالیی بوده. اما حالا دیگه نه. البته همچنان کتاب خوبیه برای یک آشنایی ابتدایی. اما برای استناد و ارجاع و شناخت دقیق و علمی، خیلی شامل مشهورات غلط یا غیردقیقه. خدا بیامرزه سیدحسینی رو. اگه این کارو نکرده بود، همین قدرم نمیفهمیدیم. 0 0