معرفی کتاب هری پاتر و محفل ققنوس 5 (گالینگور کتابسرای تندیس) اثر جی. کی. رولینگ مترجم ویدا اسلامیه
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب هری پاتر و محفل ققنوس 5 (گالینگور کتابسرای تندیس)، نویسنده جی. کی. رولینگ.
لیستهای مرتبط به هری پاتر و محفل ققنوس 5 (گالینگور کتابسرای تندیس)
1404/3/18
1403/8/13
یادداشتها
1404/6/6
خب من فکر میکردم برای شروع بخش تاریک هری پاتر آمادهم! ولی همش یا حرص خوردم یا گریه کردم🫠 برای اسنیپ گریه کردم،برای سیریوس،برای هری،برای نویل، برای آقای ويزلی و حتی برای لونای عزیزم❤️🩹 این جلد به نفهمی وزرات سحر و جادو و اون آمبریج احمق گذشت و من آرزو میکنم کاش اون حماقت ادامه داشت ولی اینجوری فاش نمیشد که لرد تاریکی برگشته💔 سیریوس عزیزم حتی فرصت نکرد تا بی گناهیش رو ثابت کنه و خیلی تلخ رفت همیشه برای سیریوس عزادارم چه تو فیلم چه تو کتاب رفتنش غمگین ترینم میکنه آخ خدا من نصف دلیلی که عاشق جلد سومم سیریوسه😭چجوری میتونم کنار بیام،هر سری فکر میکنم اوکیه بلاخره عادت کردم ولی... و غم انگیز تر اینه که این تازه شروعشه نمیدونم با چه قدرتی جلدهای بعدی رو بخونم فقط میدونم فعلا میخوام برم گریه کنم و غصه بخورم تا موقعی که حس کنم میتونم برای نبرد آماده شم🫠❤️🩹
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
دیروز
و این جلد، که بیشترین صفحه رو داشت هم تموم شد. راستش من فکر می کردم تا الان عاشق جلد سوم ام ولی اشتباه می کردم. یک ماه طول کشید تا من این کتاب رو خوندمدولی واقعا ارزش داشت. این جلد، جلدی بود که من باهاش بغض کردم سر کشته شدن سیریوس. درسته که فیلم رو دیده ام، ولی خب به طرز عجیبی احساس میکردم که نمیدونستم سیریوس میمیره. و من مثل همیشه پنج ستاره رو به این مجموعه تقدیم می کنم. بریم سراغ جلد بعدی!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.