معرفی کتاب آهو کشی اثر الهام سید حسینی

آهو کشی

آهو کشی

3.5
1 نفر |
1 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

3

خواهم خواند

1

ناشر
شابک
9786222194220
تعداد صفحات
118
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        نیمه‌شب با صدای در زدن از خواب بیدار شدی، لباس پوشیدی، فکر کردی مامورین نظارت بر تغییر قانون آمده‌اند بازهم خانه‌ات را بگردند میمونت را بترسانند

مطمئن شوند غیر از آن میمون، جانور دیگری را توی خانه‌ات مخفی نکردی، به حیوان ولگردی پناه ندادی و حتما روزی یک وعده گوشت را برای ناهار یا شامت می‌خوری، توی یخچالت دست کم سه جور سوسیس و کالباس هست و دور و بر کنسرو  لوبیا نمی‌گردی.

یک شبه مردم گیاهخوار به گوشتخوار تبدیل شده بودند، حالا دیگر خوردن کباب تابه‌ای جرم نبود باید ثابت می‌کردی کلم بروکلی و کدو حلوای نخوردی، این‌هایی هم که توی یخچالت بود برای تزئین است، گذاشتی آن‌تو عمر طبیعی‌شان را بکنند…
      

لیست‌های مرتبط به آهو کشی

یادداشت‌ها

Elias

Elias

1403/7/5

          آهو کشی 
نام کتاب: #آهوکشی
نویسنده:الهام سید حسینی
ژانر:پادآرمانشهری-سیاسی-اجتماعی
تعداد صفحات: ۱۱۷ 
ناشر:باژ
⚠️نوشته‌های داخل () نظر شخصی خودمه.
خلاصه داستان: حکومت سنجاب‌ها ( اسم حاکمیته)، با رای آرا، بعد از سی سال تمام میشه و زنبق‌ها به حکومت میرسن.
داستان روایت زندگی پسر دانشجویی که با تغییرات دست و پنجه نرم میکنه.
بررسی:
نویسنده با روایت دوم شخص مخاطب رو به دل دنیایی میبره که شخصیت‌هاش در گیر دو حزب سیاسی شدن؛ حکومتی که حیوانات رو مهم تر از انسان‌ها میدونسته ومجبورشون کرده به اعضای هرکدوم از افراد خانواده یک حیوان داخل خونه باشه( حکومت سنجاب‌ها) و حکومتی که حیوانات رو بی اهمیت میدونه و نمیذاره مردم به گیاهان و میوه ها دست بزنن و بخورن، میوه‌ها باید پای درخت خودش بیوفته و فاسد بشه.( حکومت زنبق‌ها)
راوی داستان بدون کوچکترین احساسی وقایع رو بازگو میکنه و خواننده رو همراه خودش میکشه داخل داستان، با اینکه داستان هیجان خاصی نداره و به صورت خطی پیش میره، بازهم خواننده کشش به ادامه دادن داره.
کتاب شخصیت‌های اندکی داره و نویسنده میتونست برای شخصیت پردازی کاراکترهای دیگه به اندازه شخصیت اصلی( پسر دانشجو) زمان بذاره( اینطور هم نیست که بد باشن ولی می‌شد عمیق ترش کرد)  
فضا سازی تماما دنیای خودمون که نویسنده نیامده با جزییات اضافه و بیش از حد صفحه پر کنه و سر راست داستان رو گفته( اما بشخصه دوست داشتم دنیای کتاب رو بیشتر توضیح میداد.دقت کنید فضای کتاب نه دنیای کتاب) 
حرف اصلی دموکراسی وجود نداره و مردم قدرت تصمیم گیری درستی نسبت به خواسته‌ها و نفع خودشون ندارن و در تلاش برای آزادی( یا شاید بهتره بگم توهم آزادی )  میتونن خودشون رو بدتر به بندی بدتر از قبل بکشن. (یا به قول یه شخصی دیروز بهتر از امروز) 
( نیازه مثال بزنم، یک حکومت مردم رو در چنگ حیوانات انداخته و مردم برای آزادی به سوی زنبق‌ها می‌رن، بدون فکر و حالا زنبق‌ها بدتر شده و مردم رو مجبور به حیوان خواری، همون خوردن گوشت،میکنه. درواقع از اونجا مونده از اینجا رونده)
نکته جالب کتاب شخصیتی بود که توی دوره هردو حزب ضد حکومت شناخته شد 🙃 هم تو حکومت سنجاب‌ها و هم تو حکومت زنبق‌ها و در کنارش مردم افراطی رو هم به خوبی به قلم کشید.
پایان کتاب توقع بیشتری داشتم داستان باید اوجی میداشت اما بی اساس نبود. روندی که شخصیت اصلی طی کرد تا به نقطه پایانی برسه قابل درک بود اما بازم هم قابلیت بیشتری برای پایان کتاب میدیم.
درکل شما قراره یه کار سیاسی بخونید نه عاشقانه و نه هیجانی و نه فانتزی.
        

1