معرفی کتاب وسواس و درمان شناختی - رفتاری آن اثر جاناتان اس. آبراموویتس مترجم شعله نمازی

وسواس و درمان شناختی - رفتاری آن

وسواس و درمان شناختی - رفتاری آن

0.0 0 یادداشت

ناشر
نیوند
1398/3/11

کتاب وسواس و درمان شناختی - رفتاری آن، نویسنده جاناتان اس. آبراموویتس.

لیست‌های مرتبط به وسواس و درمان شناختی - رفتاری آن

از پشت پنجرهتا چشم کار می کند لاک پشتوسواس و درمان شناختی - رفتاری آن

کتاب‌هایی در ارتباط با وسواس یا OCD

7 کتاب

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم این یه لیسته مربوط به اختلال OCD یا اختلال وسواس فکری_عملی. ۱_برای ساختن این لیست خیلی مردد بودم، چرا؟ چون خیلی هاشون رو نخوندم و واقعا مطمئن نیستم بشه اینجا قرارشون داد یا خیر. اگه کتابی رو خوندید و به نظرتون صلاحیت قرارگیری در لیست رو نداره، بهم بگید تا حذفش بکنم. ۲_اگه پیشنهادی دارید بگید حتما اضافه بکنم اینجا. منبع کتاب‌ها از سایت فیدیبو و طاقچه هست. اگه توی اینترنت یه جست و جوی ساده بکنید مقاله ی اصلی رو توی خود سایت فیدیبو و بعدش هم سایت طاقچه میاره. راجع به کتاب‌ها هیچ اطلاعات خاصی ندارم و اگه نظری راجع بهشون دارید خوشحال می‌شم بگید. با تشکر🌷😁 در کتاب مادربزرگت رو از اینجا ببر فقط داستان طاعون مربوط به اختلال وسواس میشه* وسواس فکری (OCD -Obsessive Compulsive Disorder) شامل افکار، تصاویر و تکانه‌هایی است که به صورت مکرر در ذهن ما تکرار می‌شود و به نظر می‌رسد که امکان کنترل کردن آن‌ها توسط فرد وجود ندارد. این الگوهای تکرار شونده ذهنی، انواعی از اختلالات اضطرابی را برای فرد به وجود می‌آورند و معمولا دیگر اختلال‌های روانی را تشدید می‌کنند.  غلبه بر وسواس فکری کار چندان ساده‌ای نیست و نیازمند طی کردن مراحل درمانی به شکلی دقیق و درست است. برای رفع این اختلال باید صبر زیادی داشته باشید و آگاهی‌تان نسبت به آن را بالا ببرید. منبع:فیدیبو.