عشق ماهواره ای

عشق ماهواره ای

عشق ماهواره ای

گنکی فرگوسن و 1 نفر دیگر
3.8
7 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

9

خواهم خواند

1

شابک
9786225667389
تعداد صفحات
304
تاریخ انتشار
1402/1/1

توضیحات

         این رمان درباره‌ی تنهایی، بیگانگی و معنای انسان‌بودن در عصر حاضر است و به لایه‌های پنهانی زندگی در دنیای مدرن می‌پردازد. داستان «عشق ماهواره‌ای» به زندگی دختر، پسر و ماهواره‌ای اختصاص دارد و در آستانه‌ی هزاره‌ی جدید روایت می‌شود. داستان این رمان از جایی شروع می‌شود که در شهری فراموش‌شده در ژاپن، آنا اوباتای شانزده ساله، تنهایی‌اش را با کاوش در آسمان شب پر می‌کند و در جست‌و‌جوی پاسخی برای سوالاتش است. اما زندگی آنا با دل‌بستن او به ماهواره‌ای که در مدار پایینی زمین در حرکت است، تغییر می‌کند
      

لیست‌های مرتبط به عشق ماهواره ای

به آواز باد گوش بسپارگربه ای که کتاب ها را نجات دادشهر گربه ها

سفری به ادبیات ژاپن

46 کتاب

هنگامی که اسم سرزمین ژاپن به گوش ما میرسد تصویری از شکوفه های گیلاس، کیمونو های زیبا، خانه های چوبی و تکنولوژی پیشرفته به ذهن می آوریم که بارها و بارها آنها را در فیلم ها مشاهده کرده ایم. تمام چیزهایی که به ذهن می آوریم نشانی از فرهنگ غنی آن سرزمین است که مردم اش در تمام سال ها با وجود جنگ و سختی توانستند آن را حفظ نمایند. اما اکنون می خواهیم تصویری جدید از سرزمین ژاپن را به ذهن بسپاریم: ادبیات ژاپن ادبیات ژاپن در طول دوران های تاریخی، فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشت. بخشی از این تحولات مهم به دلیل جنگ هایی بود که هر کدام به نوبه خود تاثیرات مثبت و منفی بسیاری را بر این سرزمین گذاشتند. پس از آن، نسیم جهان غرب بر ژاپن وزید که باعث شد تحولات نوینی در سرزمین شکوفه های گیلاس به وجود بیاید. ترجمه آثار ادبی از دهه 1860 در ژاپن آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد. یکی از نتایج مهم آشنایی ژاپنی‌ها با ادبیات غرب اعتلای جایگاه نثر در این کشور بود و می‌توان گفت رمان و داستان کوتاه مدرن ژاپن وامدار ادبیات غرب است. ادبیات ژاپن درخت کهنسالی است که در فصل‌هایی از تاریخ با دستان ادبیات شرق و غرب آبیاری شده، اما در عین حال میوه‌های مرغوبی به ادبیات جهان هدیه کرده است. در ادامه لیستی ترکیب از شاهکار های ادبیات ژاپن و رمان های نوجوان برایتان تهیه کرده ام. باشد که بیشتر و بهتر بتوانیم با ادبیات سرزمین تکنولوژیِ امروز آشنا شویم.

125

یادداشت‌ها

Daydreamer

1403/7/27

کتاب های ر
          کتاب های رئالیسم جادویی ژاپنی سبک خاص و منحصر به فرد خودشون رو دارن که این امر باعث میشه این دسته از کتاب ها مورد پسند خیلی از اقشار کتابخون نباشه که علت منحصر به فرد شدنش تاحدودی میشه از غالب بودن بیش از اندازه غم در روند داستان و تصویر کشیدن غم با مسائل جادویی و معنوی نام برد.نقطه قوت اول کتاب تصویر سازی و فضا سازی قوی نویسنده بود و جزئیات به قدری زیاد نبود که ذهن خواننده درگیر جزئیات نا مربوط بشه و به قدری هم کم نبود که خواننده در فضایی از ابهام بمونه.نقطه قوت دوم کاراکتر پردازی به شدت قوی بود و هیچ کاراکتری از لحاظ ظاهری و رفتاری در ابهام نبود و پردازش کاراکتر به طوری انجام شده بود که تمامی کاراکتر ها ملموس و واقع گرا بود.سومین نقطه قوت ادامه دادن روند داستان از دیدگاه چند کاراکتر بود که باعث میشد روند داستان روان تر و واضح تر پیش بره.برای من به شخصه اینکه کتاب فصل های کوتاه اما جذاب و گیرا داشت خیلی جالب بود و یک چیزی که خیلی به نظرم عجیب بود کاراکتر سوکی بود که نویسنده با تاکید بخشی از ویژگی ظاهریش خواننده رو امیدوار میکرد علت این ویژگی رو در نهایت بفهمه یا این ویژگی ظاهری ربطی به روند داستان داره اما این قضیه در حد چند بار اشاره نویسنده باقی موند و کلا به نظرم رفتار های کاراکتر سوکی به نسبت بقیه کاراکتر ها در ابهام بود که شاید نویسنده با قصد و منظور این مرموز و مبهم بودن رو برای کاراکتر سوکی در نظر گرفته بود.درمورد بخش جادویی و معنوی کتاب برخی از موارد علت اوری خاصی براش اورده نشد و باعث میشد ذهن خواننده به بازی گرفته بشه و به شدت علت این موارد رو بخواد ودنبال علت بگرده که نویسنده با نیاوردن علت برای این موارد تا حدودی خواننده مایوس میکنه که گرچه این مورد در کتاب های رئالیسم جادویی جزو موارد نرماله اما با توجه به نحوه پردازش کتاب توسط نویسنده عدم علت اوری کمی باعث ضعف محتوا داستان میشه وبه صورت کلی  این کتاب جزو کتاب های قوی در ژانر ادبیات ژاپن و رئالیسم جادوییه اول کتاب شاید خیلی هیجانی و گیرا نباشه اما بعد از گذشت یک سوم داستان،کتاب خواننده رو به شیوه خودش ترغیب به ادامه دادن میکنه و  اگر میخواین ادبیات ژاپن رو شروع کنین این کتاب میتونه جزو گزینه های خوب برای شما باشه.
        

3