معرفی کتاب فرال ها: انتقام زبان کلاغی اثر ژاکوب گری مترجم محمد قصاع فرال ها: انتقام زبان کلاغی ژاکوب گری و 4 نفر دیگر 3.5 8 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 19 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر باژ شابک 9786008939931 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار 1396/12/13 توضیحات کتاب فرال ها: انتقام زبان کلاغی، ویراستار کژوان آبهشت. لیستهای مرتبط به فرال ها: انتقام زبان کلاغی آوایگمشدهدرورقهایفراموشی؛ دیروز قصه های سپیده دم؛ 100 کتاب کتاب های فانتزیای که افراد زیادی باهاشون کتابخون شدن. 3 15 ماهان خلیلی 1403/10/9 مجموعههای فانتزی "سهجلدی" 21 کتاب برخی از این مجموعهها، جلدهای دیگههم دارن که یا باید قبل از خوندن اینها مطالعشون کرد، یا بعد از اونها. 2 15 یادداشتها محبوبترین جدیدترین معصومه سعادت 1402/2/16 فرالها افرادی هستن که میتونن با حیوانات حرف بزنن و اونها رو تحت فرمان خودشون دربیارن. کاو که یه پسربچهی خیابونخوابه و همراه چند تا کلاغ زندگی میکنه، مثل هری پاتر، بدون این که خودش بدونه آدم مهمی توی دنیای فرالها است. + نیم امتیاز به خاطر ضعف ترجمه کم کردم و یک و نیم امتیاز چون شخصیتهاش خیلی سطحی بودن و کلا قصه زیاد عمق نداشت. 0 10 مُحیصا 1403/3/29 بالاخره یه کتاب مظلوم و اندرریتد دیگه هم تموم شد. کتابی که شاید تو زمان خودش خیلی دوستش داشتن و الان به فراموشی سپرده شده.(همیشه نسبت به این کتاب ها یه دلسوزی خاصی داشتم. احساس میکنم که زندن و حسرت دوران گذشته شون رو می خورن و منتظرن که کسی دوباره بخوندشون.) خب بریم سراغ کتاب. داستان خیلی ساده و روونی داشت که منو به شدت یاد فیلم های کمپانی مارول می نداخت. پسری با قدرت های فراطبیعی ( تو این کتاب برقراری ارتباط با کلاغ ها) که منزوی و فقیره فکر نمیکنه که قدرت داره تا اینکه یهو وسط یه ماجرای تبهکارانه طوری میفته و قدرت هاشو کشف میکنه و بلاه بلاه بلاه. صاف و صادقانه بخوام بگم داستان حرف خاصی برای گفتن نداره اما به شدت سرگرم کننده و راحت خوانه. برای من اینجوری بود که انگار داشتم کمیک می خوندم. شخصیت پردازی کاراکتر ها ساده و کاراکتر اصلی و نقش مکملش در بهترین حالت متوسطن اما احساس میکنم تو جلد های بعد عمق بیشتری پیدا می کنن و اگه با انتظار نه چندان بالایی سراغش برید ممکنه سرگرم کننده یا حتی جالب باشه براتون:) و همین. شما اگه این کتاب و خوندین نظرتون راجبش چیه؟ 1 55