معرفی کتاب توکا پرنده کوچک اثر پونه سعیدی توکا پرنده کوچک پونه سعیدی و 1 نفر دیگر 4.9 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 ناشر موج شابک 9786226826563 تعداد صفحات 436 تاریخ انتشار 1401/1/2 نسخههای دیگر نشر متخصصان نشر متخصصان توضیحات کتاب توکا پرنده کوچک، ویراستار حاجیه اسحق بیگی. لیستهای مرتبط به توکا پرنده کوچک Yasaman Rostami 1404/1/9 کتاب های 1403 11 کتاب این لیست کتاب هایی است که من سال 1403 خوندم به ترتیب از بهترین شروع میشه 0 0 Yasaman Rostami 1404/1/5 بهترین کتاب های فانتزی 10 کتاب این لیست بهترین کتاب های فانتزی هست که من خوندم و پیشنهاد میکنم 0 0 فاطمه معروفی 1403/9/17 دنیای خیال 5 کتاب اگر عاشق رمانهای تخیلی، دنیای گرگینهها و خونآشامها و موجودات ماورائی هستید شدیدا بهتون کتابهای پونهی سعیدی عزیز رو پیشنهاد میکنم، اکثر کتابهای پونه جان به انگلیسی ترجمه شدن و به شدت جذابن جوری که دلتون نمیخواد از پای کتاب پاشید..میتونید چند صفحه اول اونها رو داخل اپلیکیشن باغ استور بخونید و بعد اگر دوست داشتین فایلش رو بخرید و هم به صورت فیزیکی از انتشارات نشر موج سفارش بدید…🐺🦇 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Yasaman Rostami 1404/1/6 یکی از بهترین کتاب هایی که از خانم سعیدی خوندم بدون شک این کتاب این کتاب یه دنیای کاملا جدید داره اکثر کتاب های خانم سعیدی مربوط به دنیای خون آشام ها و گرگینه ها است ولی این کتاب یک دنیای کاملا جدید و متفاوت داره بعد عاشقانه کتاب پر رنگ و شخصیت پردازی خیلی خوبی هم داره در کل پیشنهاد میکنم اگه به کتاب های فانتزی علاقه دارین حتما بخونید 0 0