گنج گنج جلال آل احمد 3.0 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 0 ناشر طاقچه شابک 0000000978403 تعداد صفحات 15 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب گنج، نویسنده جلال آل احمد. داستان کوتاه لیستهای مرتبط به گنج علی قاسمی 🇵🇸 خواندهشدهها در سال 1402 55 کتاب برای ارزیابی خودم تا انتهای سال ان شاءالله... 0 27 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سهیل خرسند 1401/9/13 گنج داستانِ کوتاهیست به قلمِ جلال آلاحمد. از آن داستانهاییست که موقعِ خواندنش خودتون رو زیر یک کرسی در حال شنیدنِ قصه از زبانِ مادربزرگتون تصور میکنید. داستان توسطِ یک پیرزن در قسمت زنانهی مسجد در حالِ کشیدن قلیان برای بقیهی خانمهای مجلس نقل میشه٬ در مورد زنی به نام بتول که یک دختر ترشیده هست و بعد مدتی با یک دستفروشِ دورهگرد ازدواج میکنه و شوهرش با یکی از دوستانش دم عید شریک میشه و اقدام میکنن به اجارهی یک کاروانسرا جهتِ پختِ شیرینی که دم عیدی یک پولی در بیارن اما در اون کاروانسرا گنج پیدا میکنند و ... داستانیه که خیلی کوتاه میخواست به تقدیر اشاره کنه٬ همین و بس 0 3