معرفی کتاب ضیافت اشباح اثر اولگا توکارچوک مترجم قاسم مومنی

0.0 0 یادداشت

ناشر
خوب
1403/1/1

این رمان که در آستانه‌ی جنگ جهانی اول و در یک آسایشگاه روانی می‌گذرد، به بررسی ترس‌های پنهانی می‌پردازد که در زیر عمیق‌ترین باورهای ما نهفته‌اند. جوانی لهستانی که از سل رنج می‌برد به مهمانخانه‌ی مرموزی می‌آید که هر شب مردانی در آن جمع می‌شوند و درباره‌ی مسائل مهم روز بحث می‌کنند. در همین حال، اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد؛ انگار نیروی شومی اهالی مهمانخانه را تماشا می‌کند. نویسنده‌ی این اثر، اولگا توکارچوک، که برنده‌ی نوبل ادبیات شده، با ترکیب عناصر روان‌شناختی، فلسفی و فمنیستی، روایتی ترسناک و فریبنده خلق کرده است. توکارچوک یکی از برجسته‌ترین و موفق‌ترین نویسندگان نسل خود در لهستان است. در سال 2018، او اولین نویسنده‌ی زن لهستانی بود که جایزه‌ی نوبل ادبیات را از آن خود کرد. او همچنین برنده‌ی جایزه‌ی بین‌المللی من‌بوکر شده و پنج‌بار جایزه‌ی نیکه (مهم‌ترین جایزه‌ی ادبی لهستان) را به دست آورده است. آثار او به تقریبا 40 زبان ترجمه شده‌اند و یکی از پرترجمه‌ترین نویسندگان معاصر لهستان به شمار می‌رود. اولگا در دانشگاه ورشو روان‌شناسی خواند و پیش از اشتغال تمام‌وقت به نویسندگی، چندین سال به روان‌درمانی پرداخت.