معرفی کتاب سرنوشت ربوده شده اثر جود واتسون مترجم غزال وکیلی نوجوانداستانیترسناک سرنوشت ربوده شده جود واتسون و 2 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004628945 تعداد صفحات 308 تاریخ انتشار 1400/5/25 توضیحات کتاب سرنوشت ربوده شده، مترجم غزال وکیلی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین Kiana 1403/3/20 4⭐ خب بنظرم کتاب خوبی بود. اوایل داستان یکم گیج کننده بود و نمیدونم مشکل از ترجمه بود یا نویسنده. ولی ترجمه میتونست بهتر باشه. هر چی به پایان داستان نزدیک میشدم، بیشتر میتونستم با شخصیت ها ارتباط برقرار کنم و از داستان لذت ببرم. البته بنظرم شخصیت پردازی داستان هم یکم ضعیف بود و باز جای کار داشت. از شخصیت آلفی بیشتر از همه خوشم اومد. و منتظر جلد دومش هستم تا سریع تر ترجمه بشه 😍😄 درسته کتاب جای کار داشت ، اما ارزش خوندن داشت 🥰 اولش که شروع به خوندن میکنین شاید زیاد خوشتون نیاد، حتی اولش میخواستم کمتر از سه ستاره بهش بدم، ولی ادامه دادم و خیلی بیشتر خوشم اومد 😍😄 0 0