معرفی کتاب عکاس خانه ی آدم های خوشبخت اثر سیدمهدی مدیرواقفی مترجم سیدمهدی مدیرواقفی عمومیداستاناروپای شرقی عکاس خانه ی آدم های خوشبخت سمیه کارگر و 2 نفر دیگر 1.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر افراز شابک 9789642437337 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1392/2/24 توضیحات کتاب عکاس خانه ی آدم های خوشبخت، مترجم سیدمهدی مدیرواقفی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین پیمان قیصری 1403/10/13 داستانهای آبکی 0 3 مجید اسطیری 1402/12/17 من نسخه صوتی کتاب را گوش دادم که تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون داستانها را خواندهبودند و حیف این اتفاق خوب (یعنی کتاب خواندن سلبریتیها) که برای این مجموعه واقعا ضعیف انجام شده بود. فکر میکردم با چکیده ای از وضعیت داستان نویسی ترکیه روبرو خواهم شد ولی بعید میدانم اوضاع داستان نویسی ترکیه این قدر افتضاح باشد تقریبا همه داستان ها در حال و هوای همان مجموعه تلویزیونی سطحی کلید اسرار بودند. طنز در خیلی از داستان ها بود و نوع طنز آبکی داستان ها نشان میداد که بنده خداها بعد از "Aziz Nesin" یک قدم هم جلو نیامدهاند. به هر حال برایم سخت است که باور کنم این وضعیت عمومی داستان نویسی ترکیه است. اگر این است پس وضعیت داستان نویسی ما خیلی بهتر است و اگر این است پس "اورهان پاموکOrhan Pamuk" اساسا ترکیه ای نیست :) 0 0