معرفی کتاب خانم حوا اثر هانری تروایا مترجم سحر داوری کتابعمومیداستان خانم حوا هانری تروایا و 1 نفر دیگر 2.9 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 0 ناشر نشرچشمه شابک 9786002295965 تعداد صفحات 16 تاریخ انتشار 1396/11/28 نسخههای دیگر نشر تجربه توضیحات اگر نبود آن اعتصاب وحشتناک راننده های روسا که زندگی کل روسای فرانسوی را در پاییز سال قبل فلج کرد، آقای کک ریکو دو لا مارتینیر هرگز این فرصت را نمی یافت که دوباره با متروی شهری سفر کند. یادداشتها محبوبترین جدیدترین 🎭 محمد رضا خطیب 🎬 1403/3/7 هانری تروایا ، یک بیوگرافه بیشتر تا نویسنده رمان و داستان . هرچند یک رمان چند جلدی به اسم شقایق و برف داره اما بیشتر آثارش بیوگرافی نویسندگان بزرگ ، مخصوصا روس هاست... یک مدتی افتاده بودم دنبال خوندن آثارش و کتاب پوشکین رو از کتابخونه قرض گرفتم اما اصلا اونطوری که فکر میکردم جذبم نکرد... نمیدونم چرا خوشم نیومد و نتونستم دنبالش بکنم... یه جوری حوصله سر بر نوشته بود.. برای همین دیگه سراغ ادامه کارهاش نرفتم و اون کتاب رو هم نصفه ول کردم... تا رسیدم به این اثر کوتاه که به نظرم کار خوب و جالبی بود. داستان رئیس یک اداره بزرگ در فرانسه ست که عاشق یک بلیت فروش مترو میشه... داستان جالب و جذابه... حالا با خوندن این داستان، شاید بعدها به سراغ رمان شقایق و برف هم برم... داستان خیلی کوتاهه و خوندنش نهایتا ۱۵ دقیقه وقت لازمه... 0 10 سامان 1403/12/7 داستان کوتاهی که روایتگر عشقی یک طرفه و آتشین بود.عشق مردی ثروتمند که در ناز و نعمت زندگی کرده و حالا به دلیل اعتصاب رانندگان رو آورده به مترو.مترویی که در عمرش فقط یک بار و در هشت سالگی سوارش شده و حالا که سوار مترو میشه عاشق خانم جوانی میشه که مسئول پانچ کردن بلیط مردمه.داستان از توصیف عشق و حال و هوای آقای لامارتینیر به خوبی برآمده اما پایان داستان رو ابدا درک نکردم. 0 7