معرفی کتاب فارست گامپ اثر وینستون گروم مترجم الهه ایران پاک فارست گامپ وینستون گروم و 2 نفر دیگر 3.9 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 19 خواهم خواند 2 ناشر نادریان شابک 9786226318747 تعداد صفحات 276 تاریخ انتشار 1399/11/8 توضیحات کتاب فارست گامپ، مترجم الهه ایران پاک. لیستهای مرتبط به فارست گامپ ویلیآم؛ 1404/1/23 کتابهایی که فیلم اقتباسی دارن 63 کتاب تو این لیست کتابهایی که فیلم هم ازشون ساخته شده اومده، البته انجمن شاعران مرده و کوه جواهر اول فیلم بودن، بعد از روشون کتاب نوشتن، پس تقریبا برعکسه. اکثرا هم اسمشون با اسم فیلم یکیه به دلیل حواسپرتی سازنده و جا انداختن کتابا لیست آپدیت میشه😅 13 130 سینا معروف 1402/11/10 زندگی، چرا و چگونه؟ 32 کتاب مجموعه کتابهایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، معنای زندگی، فلسفه و جهانبینی زندگی و امید در زندگی را روایت میکنند. البته بیشترِ این فهرست، کتابهایی هستند که من خواندم و بنابراین فهرست کاملی نیست. ضمن اینکه مرزبندی برای انتخاب این قلمرو خیلی سخت هست و در جاهایی سلیقه شخصی تأثیرگذار بود. درجاهایی هم بین مرز حوزههای روانشناسی موفقیت و خودیاری تردید داشتم. 2 89 یادداشتها محبوبترین جدیدترین داستان ژن 1402/11/29 این کتاب واقعا من را به فکر فرود برد. توانست درک بهتری شرایط آمریکا و جوانان آمریکا به من اراعه بده. از طرفی سبک طنز ان بسیار جالب بود. 2 8 محمد جواد نوری اقدم 1403/9/27 داستان خیلی ضعیفی بود. تو بدنه قصه هیچ جذابیتی نبود برای همین هم بعد یه مدت اتفاقات تکراری میشن. 0 0 دیانا تقی خانی دیروز هر چیزی درباره ی این شاهکار کوچک بگویم کم است ! زبانی ساده که روایتی سخت و خاک گرفته را با عشق بیان می کند . از لحن تا موضوع ، خط به خط یک شاهکار کوچک است . فارست گامپ فراز و نشیب های جالب و گره خورده ی مردی به نام فارست را از زبان خود شخصیت بیان می کند که همین بخش ساده این کتاب را جالب کرده است . زیرا فارست زبانی کودکانه ، ساده و شیرین دارد و حتی جملات غم انگیز را به راحتی با همان زبان بیان می کند ! 0 1