معرفی کتاب Son اثر Lois Lowry Son Lois Lowry 4.0 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر جنگل شابک 0000000036793 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار 1398/2/10 توضیحات کتاب Son، نویسنده Lois Lowry. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا دشتی 1402/1/19 داستان کتاب، شامل سه بخش از زندگی یک شخصیت جدید که البته از همون بخش اول، به سایر شخصیت های داستان گره می خورد است. من این کتاب رو بیشتر از بقیه دوست داشتم، شاید چون تلختر و واقعیتر بود. مشکل جدی که با جلد آخر داشتم اصلا حس پایان نمی داد. یا بهتره بگم، حس تمام شدن یک مجموعه رو نمی داد. بله یک اتفاق مهم در پایان داستان افتاد، اما خوب بعدش چی؟ سرنوشت دنیایی که به این روزگار رسیده چی می شه؟ هیچ دور نمایی نیست. هیچ چیزی از گذشته یا آینده احتمالی نمی فهمیم. در واقع حس نیاز به پایان، ارضا نمی شه. آدم همه اش منتظره ادامه پیدا کنه یا جلد جدیدی بخونه، در حالی که الان حداقل منی که در این زمان کتاب رو خوندم، می دونم از ادامه خبری نیست. با این همه از نظر داستانی، به نظرم این جلد بین چهار جلد،قوی تر بود. هرچند که تفکر پشت جلد اول منو بیشتر جذب کرد. اون چالش فلسفی در جلدهای دیگه، به اون شکل، تکرار نشد. 0 0 سارا دهقانی 1402/2/25 چقدر این جلد آخرو دوست داشتم. :*) فصل اولش ناامیدم کرد چون از لحاظ منطقی ایراد داشت و نویسنده انگار یادش نبود تو جلدِ اولِ کتاب ٫ «مجموعه» چه قوانینی داشت. مثلا رنگ ها و وجود کشتی و فعالیتای آزاد کلر. به نظرم برای پیشبرد داستان یه ذره «مجموعه» آبکی تر بود تو این جلد :) ولی فصل دوم و سوم هیجان انگیز و پرماجرا و حتی غافلگیر کننده. خیلی لذت بردم. 0 2