معرفی کتاب جوان اثر عباس رضوانی نسب جوان عباس رضوانی نسب 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 4 خواهم خواند 1 ناشر کانون اندیشه جوان شابک 9786001590184 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1396/3/20 توضیحات کتاب جوان، نویسنده عباس رضوانی نسب. بریدۀ کتابهای مرتبط به جوان محمد جواد مولاخواه 1402/11/21 جوان عباس رضوانی نسب 4.3 2 صفحۀ 59 عبادت بدون توبه قبول نیست اول باید توبه کرد .گفت:« شست و شوی کن و آنگه به خرابات خرام» 0 12 Alireza Balouei 1403/8/3 جوان عباس رضوانی نسب 4.3 2 صفحۀ 61 0 3 Alireza Balouei 1403/8/3 جوان عباس رضوانی نسب 4.3 2 صفحۀ 57 0 4 لیستهای مرتبط به جوان محمد جواد مولاخواه 1402/12/29 کتاب های بینظیری که در 1402 خواندم 6 کتاب باسلام این لیستی از تعدادی کتاب های است که امسال (۱۴۰۲) خواندم و واقعا منو حیرت زده کرد و با تک تک صفحهات هر کدوم از این کتاب های زندگی کردم و پیشنهاد میکنم که حتما این کتاب ها رو بخونید و لذت ببرید.و مطمئن باشید از خواندن این کتاب ها پشیمان نخواهید شد. در انتها سالی پر از نیکی و کتاب رو براتون آرزو میکنم🙂 3 28 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Alireza Balouei 1403/8/3 ترکیبی از اندیشههای شهید مطهری و نویسنده..🧠 این کتاب رو بیشتر میتونم برای میانسالها توصیه کنم تا با روحیهی جوانی آشنا بشن👌🏼 شاید بگی خب خودشون جوون بودن و میدونن دیگه! اما حس جوانی با علم به جوانی خیلی فرق داره💯 مث اینکه ی وقتایی حس میکنی حالا بده ولی نمیدونی چرا...🤕 کتاب رو دوست داشتم هرچند آنچنان تحلیلگری نیست؛ اما برای عموم عالیه..✅ «خوشبختی گناه نیست؛ یا گناه، چون خوشبختکننده است گناه نیست؛ بلکه بدبختی گناه است؛ و به تعبیر دیگر گناهون موجب بدبختی است، گناه است»☠️ 0 9 محمد جواد مولاخواه 1402/11/22 به نام نامی حق کتابی از حکمت استاد مطهری در باره جوان و کتاب سی پنجم از مجموعه ۴۰ کتابی چلچراغ حکمت. به بهترین شکل ممکن نوشته شده بود ولی نقطه ضعف این کتاب میتونه آیات و احادیثی باشه که بدون ترجمه در این کتاب آورده شده است. 3 9