معرفی کتاب زیر چتر تو باران می آید اثر مهدی فرجی کتابعمومیادبیاتشعرشعر ایران زیر چتر تو باران می آید مهدی فرجی 3.6 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 ناشر نیماژ شابک 9786003670266 تعداد صفحات 106 تاریخ انتشار 1395/11/12 توضیحات کتاب زیر چتر تو باران می آید، شاعر مهدی فرجی. بریدۀ کتابهای مرتبط به زیر چتر تو باران می آید محمّد صالحی بابادی 1404/3/24 زیر چتر تو باران می آید مهدی فرجی 3.6 1 صفحۀ 100 تو همان اتفاقی که در من، مثل رود مذابی دویدی برف اسفند را آب کردی، تا به سمت درختان بیاید 0 0 محمّد صالحی بابادی 1404/3/24 زیر چتر تو باران می آید مهدی فرجی 3.6 1 صفحۀ 56 چه قدر حرف برای تو دارم و هر بار در آب و تابِ تماشا، توانِ گفتن نیست 0 0 لیستهای مرتبط به زیر چتر تو باران می آید محمّد صالحی بابادی 1404/3/4 مطالعات ۱۴۰۴ 20 کتاب کتابهایی که توی سال ۱۴۰۴ خوندهم 0 1 محمّد صالحی بابادی 1404/3/24 کتابهای شعر 3 کتاب کتابهای شعر که مطالعه کردهم 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمّد صالحی بابادی 1404/3/24 از کتابهای شعری است که به من هدیه دادهاند. حال و هوای خاصّی در بعضی از شعرها بود؛ مانند شعرهای قهوهخانه. بعضی از شعرها برایم روان به نظر نمیرسیدند، که البتّه، شاید به دلیل این باشد که مدّت نسبتاً زیادی، ارتباط اندکی با شعر داشتم (هرچند کاملاً قطع نشده بود). شاید نیاز به این دارم که بیشتر شعر بخوانم. تصوّرم همیشه دربارۀ شعر این بوده که با انس و ارتباط بیشتر، میتوان بهتر شعرها را فهمید. 0 2