معرفی کتاب آقا داماد اثر undefined آقا داماد 4.4 13 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 26 خواهم خواند 2 ناشر شابک 9786225736863 تعداد صفحات 48 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. لیستهای مرتبط به آقا داماد MAHDI 1404/3/2 کتاب های شهدا 18 کتاب برای شروع مطالعه کتاب های شهدا بهتر است اول با حوضه آشنا شویم 💛 0 20 zahra.ab 1403/11/4 مجموعه قهرمان من 19 کتاب در هرکتاب چند داستان از آدمای بزرگ کشورمون هست. واقعا داستان های آموزنده و جالبی داره. 0 11 💐آلاء صاحبدل💐 1403/9/16 بهترین کتاب ها درباره ی شهدا 15 کتاب من از خواندن این کتاب ها درس از شهدا گرفتم 2 15 زهرا خرسندی 1403/9/2 قصه شهدا 15 کتاب قصه شهدا مخصوصا بچه های مقطع ابتدایی 0 9 حانیه وحیدزاده 1402/8/19 لیست کتاب های کتابخانه سیار هیئت محبین الرضا ع ۳ 84 کتاب این کتاب ها مناسب گروه سنی ۹ به بالا می باشد. 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین باربد 1403/12/18 شهید عباس دانشگر جوان انقلابی که در دروان دفاع مقدس به شهادت رسید خیلی خاطرات قشنگی دارد 0 1 𝓜𝓪𝓼𝓸𝓾𝓶𝓮𝓱 𝓽𝓪𝓱𝓮𝓻𝓲 7 روز پیش آقا داماد شهید کتابی شامل بیست و یک داستان کوتاه از زندگی شهید سرفراز شهید عباس دانشگر اَست. داستان های خواندنی به قلم نویسندهی جوان محسن حسن زاده و تصاویر زیبای آقای مهدی رمضان نژاد تا بخش هایی از زندگی کوتاه اَما پر بار شهید گرانقدر را بخوانیم و ببینیم . دوستانی که یاداشت من را میخوانید ،این نوشته هایی که تا الان تایپ کردهام در پشت کتاب نوشته شده بود اما هنگام نوشتن آنها خودم را سرزنش کردم و گفتم جملاتی که در پشت کتاب نوشته شده بود نمیتوانست کامل زندگی زیبای شهید دانشگر را توصیف کند. و الان تصمیم گرفته ام که باهاتون راحت صحبت کنم: شهید دانشگر عاشق نماز و نماز خواندن بود و دوست داشت همیشه با خدا حرف بزند و او به خاطر نماز از همه چیز .. می گذشت او بسیار مهربان بود و بسیار خانواده و پدر و مادرش را دوست دوشت .او آنقدر اخلاقش خوب بود که حتی وقتی پدرش به مدرسه می رفت ، معلمان و کادر مدرسه بسیار از او تعریف و تمجید میکردند. و تازه از همه مهمتر این بود که او هیچ وقت تنبلی را دوست نداشت و در همه ورزش ها مهارت داشت ،او همیشه روزش را تقسیم بندی میکرد تا وقتش را به تنبلی سر نکند. او یک رفیق شهید گمنام هم داشت و همیشه به سر مزار آن می رفت و با او زیر لب صحبت میکرد تا خودش هم شبیه او شد. در کل بگویم که آن شهید بهترین بهترین بود . و از شما دوستان خواهش میکنم که حداقل برای یک بارهم که شده این کتاب را بخوانید و با این شهید آشنا شوید. 🌙🪐🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙 3 3