معرفی کتاب حیرت دوست داشتنی اثر محمد دولتی حیرت دوست داشتنی محمد دولتی 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر رواسی شابک 9786006587752 تعداد صفحات 124 تاریخ انتشار 1404/2/1 توضیحات کتاب حیرت دوست داشتنی، نویسنده محمد دولتی. بریدۀ کتابهای مرتبط به حیرت دوست داشتنی محمد حسین سهیلی 1404/4/23 حیرت دوست داشتنی محمد دولتی 5.0 1 صفحۀ 73 چه کنیم تا خدا را در زندگی خود بیابیم و هر لحظه او را حاضر ببینیم؟ برای رسیدن به این سطح از معرفت چه باید کرد؟ خداشناسی یعنی چیزی که من و عمل من را تغییر میدهد. معرفت، شعار نیست . محفوظات نیست. معرفت آثاری دارد که بر واجد آن اثر میگذارد و او را تکان میدهد . گاهی به خدا امید مییابد. گاهی در برابر او بر خود ترسان میشود گاهی احساس میکند به کسی تکیه داده است که هیچ چیزی در عالم نمیتواند او را تکان دهد. گاهی هم از شدت خجالت و پشیمانی چنان به خود میلرزد که انگار رو به مرگ است. چه کنیم تا اینگونه شویم؟ 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد حسین سهیلی 1404/4/23 کتابی مختصر و مفید در باب شناخت خدا و تقویت آن در وجود آدمی. خدا نویسنده محترم را عزت و توفیق عنايت بفرماید 0 1