معرفی کتاب بزرگسالی: چگونه در دنیای بزرگسالی قدم بردارید؟ اثر کلی ویلیامز براون مترجم اکرم سلیمانی

بزرگسالی: چگونه در دنیای بزرگسالی قدم بردارید؟

بزرگسالی: چگونه در دنیای بزرگسالی قدم بردارید؟

1.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

1

شابک
9786004614214
تعداد صفحات
304
تاریخ انتشار
1400/1/2

توضیحات

کتاب بزرگسالی: چگونه در دنیای بزرگسالی قدم بردارید؟، نویسنده کلی ویلیامز براون.

یادداشت‌ها

          بزرگسالی دنیایی است عجیب و سرشار از فراز و نشیب‌های مختلف و پیچ و خم های گیج کننده که گاهی اسباب دلهره و سردرگمی فرد را ایجاد می‌کنند و او را دچار اضطراب و تنش می‌سازند. از همین روی یادگیری مهارت‌های مورد نیاز برای ورود به مرحله بزرگسالی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
«کلی ویلیامز براون» روزنامه‌نگار و گزارشگر آمریکایی، در کتاب «بزرگسالی» با لحنی طنزآمیز به بررسی این موضوع پرداخته که چگونه در دنیای بزرگسالی قدم بردارید.
او در بخش‌های متعدد این کتاب، مهارت‌های مورد نیازی که یک فرد بزرگسال برای ورود به زندگی مستقل و مجردی نیاز دارد را مورد توجه قرار داده است. مهارت‌هایی که از تعمیر دستشویی خانه گرفته تا ارتباطات موفق اجتماعی را در بر می‌گیرد.
هرچند برخی از مهارت‌هایی که در این کتاب به آنها اشاره شده است کاربردی و مورد نیاز هستند اما چند نکته‌ی مهم در زمینه این اثر باید مورد توجه قرار گیرد:
اولین نکته این است که تعریف بزرگسالی و دنیای مربوط به آن در هر فرهنگ متفاوت است و هر جامعه با توجه به پیشینه‌ی فرهنگی و اجتماعی خود تعریفی خاص از این مرحله ارائه داده است.
نکته دوم آن است که حتی اگر قبول کنیم که این مرحله تعریفی یکسان در تمام جوامع دارد، این لزوما به معنای آن نیست که در همه فرهنگ‌ها وقتی فرد وارد مرحله بزرگسالی شد زندگی خود را از خانواده جدا می‌کند. بلکه این نوع سبک زندگی بیشتر در جوامع غربی و فرهنگ‌هایی که تحت تاثیر غرب هستند دیده می‌شود. حال آنکه در جوامع شرقی و کشور ما خانواده اهمیت زیادی دارد و افراد معمولا تا زمان ازدواج از خانواده جدا نمی‌شوند. به همین دلیل بسیاری از راهکارها و مهارت‌های ارائه شده در این کتاب برای مخاطب جامعه ایرانی کارایی لازم را ندارد.
و نکته نهایی آن است که اگر یکسان بودن تعریف بزرگسالی در تمام جوامع را بپذیریم و قبول کنیم که در تمام فرهنگ‌ها فرد در مرحله بزرگسالی از خانواده جدا می‌شود، باز هم این کتاب نمی‌تواند برای خواننده‌ی ایرانی چندان مفید باشد. زیرا سبک زندگی معرفی شده در این اثر و آموزش مهارت‌های مختص این سبک تفاوت بسیاری با سبک زندگی ایرانی اسلامی ما دارد. این تفاوت‌ها از نوع آشپزی و آموزش غذاهای مختلف تا نگهداری از حیوانات خانگی، آموزش پس‌انداز پول و روابط موفق اجتماعی را در برمی‌گیرد.
نتیجه آنکه این کتاب جز در مواردی انگشت شمار، نمی‌تواند برای مخاطب بزرگسال جامعه ما کاربردی باشد و تنها در متن فرهنگی خود کارایی دارد. زیرا به طور کلی می‌توان گفت دنیای بزرگسالی ترسیم شده در این اثر، تفاوت‌های بسیاری با دنیای بزرگسالی مخاطب ایرانی ما دارد.
        

0