معرفی کتاب سریر هوشیار اثر سیدعلی خواسته کتابنوجوانداستانیفانتزی سریر هوشیار سیدعلی خواسته و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 4 ناشر منادی تربیت شابک 9789643486914 تعداد صفحات 174 تاریخ انتشار 1397/1/15 نسخههای دیگر نشر موسسه فرهنگی منادی تربیت توضیحات کتاب سریر هوشیار، نویسنده سیدعلی خواسته. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدحسین صرفی پور 1401/9/19 سال اول یا دوم دبیرستان بود که خواندمش. کاری به محتوا ، سبک و اوج و فرودش ندارم ؛ این کتاب اما از حسرت های من است که چرا این نویسنده دیگر بعد از «سلحشوران پارله آن» ادامه نداد. خوب است که بخوانید و به نوجوان هایتان بدهید و روحِ جویای داستان های علمی تخیلی شان را سیراب کنید. 0 15 راضیه بابایی دیروز چه قدر حال خوب است وقتی یک فانتزی تالیفی می خوانی و از آن لذت می بری! از بین آثار تولید شده در این زمینه که چنگی به دل نمی زنند و هنوز خام هستند، گذرگاه آرادامین چهارچوب داستانی محکمی دارد و فانتزی آن بومی و خواستنی است. پس می شود! می شود کاری نوشت که قابلیت مقایسه و رقابت با آثار ترجمه را داشته باشد. دوست دارم نویسنده را ببینم و بگویم چرا همین یک کتاب؟ باز هم بنویس تا نوجوانان ایرانی با افتخار داستانت را بخوانند. علی خواسته را با همین کتاب شناختم. امیدوارم باز هم قلم دست گرفته باشد و کتابهای دیگری از او در بازار باشد. این داستان بی ایراد نبود ولی در قبال نکات مثبتش ، منفی ها خیلی به چشم نمی آمد. خوبی های کار: داستان پر کشش و جهان فانتزی دلفریب آن ، دغدغه و نیت سالم علیرضا و برادرش، توجه به دنیایی توحیدی و منفعل نبودن شخصیت اصلی . محتوا و مضمون فلسفی آن نیز قابل توجه است. و اما نقاط ضعف؛ شروع کم سرعت و غیر جذاب ابتدای رمان ریتم داستان به خاطر تعریف کردن ماجرا فقط از زبان قهرمان، به قصه شبیه شده است. ابزار دیالوگ کم استفاده شده است و پرداخت شخصیتهای فرعی درست انجام نگرفته است. پایان داستان با اینکه از نظر فنی ایراد ندارد، به قدر کافی برای نوجوان شاد نیست. فراغ دو برادر و افسردگی روحی برادر بزرگتر کام ما را تلخ می کند. کاش می شد دو برادر از هم جدا نباشند. این کتاب به خاطر سلامت قلم و موضوع جالب داستان ، قابل توصیه به کتابخوان های حرفه ای 12 سال به بالا و عموم کتابخوان های بالای 15 سال می باشد. 0 22