آن مان نباران؛ یک بابا و یک مامان آن مان نباران؛ یک بابا و یک مامان مصطفی رحماندوست و 2 نفر دیگر 3.4 4 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 7 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000303280 تعداد صفحات 12 تاریخ انتشار 1396/2/4 توضیحات آن، مان، نباران یک بابا و یک مامان و بچه ای خوشگل و ناز و خندان لیستهای مرتبط به آن مان نباران؛ یک بابا و یک مامان فائزه شفیعی کتابهای کودکان تا ۵ سال 55 کتاب کتابهایی را که برای فرزندم خواندهام در این لیست آوردهام. اکثراً به همراه یادداشتهایی از موضوع و تصاویر کتاب و نحوه ارتباط برقرار کردن کودک با کتاب 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین میم صالحی فر 1402/4/21 کتاب را از وقتی پسرم سه سال یا کمتر داشته بارها خوانده ایم، دوستش داریم و حفظش شده ایم. خوبی این مجموعه ان است که در همه جلدها سه شخصیت حاضرند که یک نفر می تواند با کمی هنر تغییر صدا، هر سه شخصیت را بازی کند و شعر های کتاب را که حالت نمایشنامه دارند، نمایش گونه بخواند و اجرا کند. فقط می ماند نقاشی های کتاب که من نمی پسندمشان، یک طوری اند! 0 0 زهرا میکائیلی 1403/6/13 نمایشنامهای آهنگین برای بچههای زیر دبستان. این جلد دربارهی خانواده است و محبت پدر و مادر به کودک. هر بخش کوتاه است و میشود آن را در طی روز و متناسب با کارهای روزمره برای کودک خواند. مثلا سر سفره و شکر کردن، استقبال از پدر، بازی با مادر یا آماده شدن برای خواب. با تکرار بیشتر کودک هم حفظ میشود و میشود مثل یک نمایش باهم اجرا کرد. 0 1