معرفی کتاب آرورا می سوزاند اثر جی کریستف مترجم عذرا گلفام

آرورا می سوزاند

جی کریستف و 2 نفر دیگر
4.2

1401/1/2

کتاب آرورا می سوزاند، مترجم عذرا گلفام.

لیست‌های مرتبط به آرورا می سوزاند

Parya

Parya

1403/12/6

الان که دا
          الان که دارم این یاداشت رو می نویسم چند روزی از تموم شدن مجموعه می گذره. جلد دوم رو بیشتر دوست داشتم.
 توی این جلد خیلی از مسائل روشن می شن و پرده از راز ها برداشته می شه. همچنان طنز داستان حفظ شده و من واقعا از خانم عذرا گلفام بابت این ترجمه خفن تشکر می کنم. اینقدری که این کتاب تو شرایط های مختلف، خنده به لب من آورد شمارش از دستم در رفته.
سیر داستانی مشخصه منتها توی این جلد مسافر ها کم کم توی مقصد های مختلف پیاده می شن و دوستا از هم جدا می شن. شخصیت پردازی که به دلم نشست مخصوصا کت و فینیان. سیر داشتانی کشش و جذابیت خودش رو داشت. این کتاب جذاب تر از جلد قبل بود و اتفاقاتی که می افتاد رو بهتر درک می کردی. دوتا پلات تویست خفن داره و به جز این شما حتما اون شخصیت محبوب خودتون رو بین این هفت نفر پیدا می کنید.
این سه گزینه یعنی شخصیت پردازی دوست داشتنی، کشش داستانی متوسط رو به بالا و طنز کتاب باعث شده جز مجموعه های خاطره انگیزم باشه.
درباره مفهموم کتاب هم باید بگم تیکه هایی از همه چیز. درست مثل یه زندگی. آدم هایی که با هم زندگی می کنن، مشلاتی رو پشت سر می زارن و به واسطه همین درد ها و رنج ها به هم پیوند می خورن.گاهی هم همدیگه رو نصیحت می کنن، دعوا می کنن و به دنبال یه هدف مشترک ، زندگی رو می گذرونن. فکر کنم این چیزیه که درباره این کتاب دوست داشتم.
البته با یه سری مسائل هم اتفاق نظر نداشتم ولی چون مربوط به نتیجه گیری از کل مجموعه ست توی جلد بعد توضیح می دم. درباره پایان این کتاب هم باید بگم واقعا غیر منتظره بود. جوری که لطفا اگر جلد سه رو در دسترس ندارید جلد دو رو تموم نکنید.
و در آخر باید بگم که اگر بدون انتظار خاصی سمتش برید خاطره خوبی ازش براتون می مونه.