معرفی کتاب سیطره کمیت و علائم آخر زمان اثر رنه گنون مترجم علیمحمد کاردان کتابعمومیعلوم انسانیاقتصاد سیطره کمیت و علائم آخر زمان رنه گنون و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 6 ناشر مرکز نشر دانشگاهی شابک 0000000030530 تعداد صفحات 335 تاریخ انتشار 1365/1/4 نسخههای دیگر نشر مرکز نشر دانشگاهی توضیحات کتاب سیطره کمیت و علائم آخر زمان، مترجم علیمحمد کاردان. یادداشتها محبوبترین جدیدترین طاها ربانی 1402/5/28 بالاخره خوندمش! 0 0 یحیی نوریان 1402/12/25 بلاخره بار دوم خواندن کتاب سیطره کمیت و علائم آخرزمان رنه گنون تمام شد. سنتگرایی در معنای اصیلش به واقع یک دین است. یک جهانبینی کامل که توضیح بسیاری از مشکلات نو و تشریح کیفیات سنت را بهتر از هر تلاش دیگری در خود دارد. حتی نهادهای کلاسیک ادیان به دلیل عدم برخورد نزدیک با جهان نو و به طور مشخصتر مساله پیچیده غرب فکری، به خوبی سنتگرایی جوابگوی مشکلات اخیر نیستند.... سنتگرایی مادامی که از شاخههای دم دستی و غالبا نه چندان آبدار دست چندمی تککتابی و به قول گنون سنتجو خوانده میشود اندیشه ای سخت مشکوک و تردیدپذیر است؛ درست به همان اندازه که خواندن از تنههای تنومندی مانند گنون دلپذیر. پیش از خواندن گنون، حتی مقالات گاهبهگاه شوان نمیتوانست تصویری روشن و البته احترامبرانگیز از سنتگرایی را این چنین برای م ایجاد کند. حالا سرچشمه بسیاری از اندیشههای انتقادی اصیل داخلی و افتراق بسیاری از اندیشههای دست دوم داخلی را بهتر میفهمم.... شاید اگر سنتگرایی به معنای دقیقتر مورد نظر خود گنون یعنی دینمداری به نقد و بررسی عالمان آگاه نهادهای رسمی دین هم درآید نتیجه راهگشاتر از امروز باشد.... خواندن کتاب سیطره کمیت و علائم آخرزمان رنه گنون - که نامش برای غیرمطلعین سخت فریبناک است - را به همه علاقهمندان فلسفه، فلسفه غرب، حکمت، تاریخ، تاریخ ادیان، مطالعات تطبیقی و حتی آنها که از خواندن یک متن پیوسته استخواندار لذت میبرند توصیه میکنم. 0 0