معرفی کتاب برف سرخ زمستان اثر undefined برف سرخ زمستان 4.6 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 ناشر شابک 3061820648254 تعداد صفحات 271 تاریخ انتشار _ توضیحاتمتاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به برف سرخ زمستان mahtisa🌙Kh 7 روز پیش برف سرخ زمستان 4.6 3 صفحۀ 210 ولی تو بهش کمک کردی. اون هم وقتی اصلا نمیخواستی خودت رو قاتیه این ماجراها کنی. این اسمش دوستیه واقعیه. 0 0 ماهلین خاطره 1404/6/3 برف سرخ زمستان 4.6 3 صفحۀ 261 «یه وقت به سرت نزنه بذاری و بری. با اینکه گنداخلاقی هات تمومی نداره، ولی دنیا بدون تو جای مزخرفیه. شنیدی چی گفتم؟ تالولا! دنیا با تو جای باحال تریه.» 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Ana 1403/4/19 این جلد بنظرم هیجانش کمتر از دو جلد اول بود اما همچنان عالی بود حس میکنم نویسنده هر جلد ضعیف تر شده چون من واسه جلدای دوم و سوم و چهارم هرکدوم نیم امتیاز نسبت به جلد قبل کم کردم ازش اما خب اینم عالیه و وقتی واردفضای وبلاگ خون اشام میشید همه جلداش براتون جذابه 0 0 samin 1403/5/8 خیلیییییییییی کتاب هیجان انگیزی بوددددد و من عاشقش شدم و هر چی ازش تعریف کنم بازم کمه و خیلی خیلی پیشنهادش میکنم. 0 0 ماهلین خاطره 1404/6/3 خب قبل از این جلد، یعنی جلد سوم، به نظرم این مجموعه، فقط برای خوندن بود؛ یعنی چیز خاصی نبود. و وقتی خواهرم میگفت میخوام جلد بعدیو بگیرم،میگفتم چرا واقعا؟ یه پسر سیزده ساله که خیلی مسخره بازی درمیاره، ومیفهمه نیمه خون آشامه، بعد با یکی از بداخلاق ترین بچه های مدرسه دوست میشه که هیچ کس ازش خوشش نمیاد. و باهم میرن به جنگ با خون آشاما. اما این جلد سوم، به جورایی متفاوت بود. جدا از داستانای خون آشامیشون(که کلا از این قسمتش خوشم نمیاد)، داستان پردازی عمیق تر و بهتری داشت و وسط کتاب آدمو شوکه میکرد. و این بار، مارکوس کمتر مسخره بازی درمیاره (که خب البته این سلیقه ی منه که دوست دارم داستان جدی پیش بره) و انگار یه رابطه ی دوستی خوبی تو داستان هست. جلد های قبل چیز خاصی نبودن، اما من به شخصه از این جلد خوشم اومد 0 9