باز هم سوالی دارید؟ نوجوانغیرداستانیدایرهالمعارف باز هم سوالی دارید؟ ماری-لوئیز گی و 2 نفر دیگر 3.9 9 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000105716 تعداد صفحات 60 تاریخ انتشار 1398/12/14 توضیحات کتاب باز هم سوالی دارید؟، نویسنده ماری-لوئیز گی. فهرست ۳۶ لاکپشت پرنده - کتابهای زمستان ۹۸ ادبیات کانادا آموزشی کتاب مصور گروه سنی مثبت 7 ادبیات واقع گرایانه کتاب کودک دهه 2010 میلادی ادبیات کودک و نوجوان لیستهای مرتبط به باز هم سوالی دارید؟ زینب سادات رضازاده اگر دوست دارید نوشتن را به کلاس خود ببرید 15 کتاب اگر معلم هستید میشود با خواندن این کتابها با بچهها و گرفتن ایده شان، کمک کنید به بچهها تا بتوانند بنویسند. فقط یادتان باشد شما برای خواندن داستان آنها مشتاق تر باشید. چند عنوان از این کتابها داستان نویسی گروهی را نشان میدهد و این کمک میکند تا بچهها ببینید میشود با دیگران هم داستان نوشت. مثل موش و گربه ، نویسنده و تصویر گر، باستر خرگوشه ،چه فکر خوبی مولی، چند عنوان خاطره نویسی را یاد میدهد، میشود آنها با بچهها بخوانیم و حالا دفتر خاطرات خودمان را درست کنیم. مثل دفترخاطرات ، سلام و خداحافظ فانوس دریایی ، قوطی کبریت چند کتاب آموزش عناصر داستان را دارند. مثل هیولای سه کله، باز هم سوالی هست . 0 14 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین زینب سادات رضازاده 1402/12/12 دلتان میخواهد با یک نویسنده صحبت کنید و هر چه سوال راجع به نویسندگی و زندگی شخصی او دارید از او بپرسید؟ این کتاب به شما این فرصت را میدهد. ایده کتاب جالب هست ، چند تا بچه شروع میکنند به سوال در مورد زندگی و داستان نوشتن و حالا نویسنده شروع میکند با ایده دادن تا باز خود بچهها بنویسند. به خاطر این هست که وقتی کتاب تمام میشود، بچهها دلشان میخواهند باز هم داستان بنویسند ... 0 3 فاطمه کریمی 1403/3/20 خدایا این استلا چقدر دوست داشتنیه! یکی از کتابهای لازم کتابخانه کودک مخصوصا کودکان پرسشگر و جویای نویسندگی. 0 0 سهیل خرسند 1401/9/13 گفتار اندر معرفی نویسنده ماری لوئیز گی، نویسنده و تصویرگرِ کتابهای کودک است و در ۱۷ژوئن۱۹۵۲ در کانادا دیده به جهان گشود. از معروفترین آثار این نویسنده میتوان به سری داستانهای استلا و سم اشاره کرد. گفتار اندر محتوای کتاب کتاب برای خوانندههایی مثل من دارای نقاشیهای دوست داشتنی هست و از اون کتابهای حال خوب کن بشمار میاد و برای سنینِ کودکان کتابی بسیار خوب جهت تفکرِ بیشتر و بکارگیریِ قوهي تخیلشان است. نقلقول نامه "یک داستان از کجا شروع میشود؟ از روی یک صفحهی سفید." کارنامه حقیقتا عاشقِ نقاشیهای کتاب شدم و اگر بخواهم به تصویرگریِ این کتاب نمره بدهم لیاقتِ ۵ستاره را دارد اما به محتوای کتاب ۳ستاره میدهم و میانگین ۴ستاره را برایش منظور میکنم. 0 0 هدی یاراحمدی 1402/2/29 ماری لوئیز گی،نويسنده و تصویرگر کانادایی،در این کتاب با طراحی ها و نقاشی های مدادی و ابرنگ و کلاژ ،داستانی در دل داستانی دیگر می افریند که ممکن است پاسخ سوال های شما باشد . 0 1 حامده بهجتی 1402/12/13 اینکه هر داستانی میتونه با یه سوال و بعد تخیل شروع بشه درسته . ولی کتاب به نظرم کمی شلوغ و گیج کننده است برای بچه ها 0 0