معرفی کتاب رادفورد و پسر اثر گیتا سوئربی مترجم سمیه نصرالهی کتابعمومینمایشنامه رادفورد و پسر گیتا سوئربی و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرگان خرد شابک 9786008067917 تعداد صفحات 124 تاریخ انتشار 1400/4/21 توضیحات کتاب رادفورد و پسر، نویسنده گیتا سوئربی. بریدۀ کتابهای مرتبط به رادفورد و پسر یاسمن مجیدی 1403/11/20 رادفورد و پسر گیتا سوئربی 3.5 0 صفحۀ 116 ژانت: تمام شب رو به خاطر امیدی که تو قلبم بود به سختی خوابیدم. مری: امید؟ ژانت: برای چیزهایی که از راه میرسن. خواب دیدم. خواب اینکه تو تابستون توی یه جای پر از گلهای سفید و انبوه هستم. گلهایی که انگار هیچوقت توی دشت رشد نکردن. اونجا دشت بود. یه جایی نزدیک خونه مارتین. و من خواب دیدم که اون اومد پیشم با صورتی که وقتی کوچیک بودم ازش تو ذهنم مونده، با سری رو به بالا و چشمهای صادق. اون لحظه من میدونستم که توی تختم، توی اتاقم هستم اما مثل این بود که خوشی عمیقی تو وجودم شکل گرفت. مثل وقتی که بارون شدید میآد و دریاچه کوچیکی پر از آب میشه. 0 3