معرفی کتاب بر بلندی های مکه: سفرنامه و مقاله اثر بنت الهدی صدر مترجم مهدی سرحدی بر بلندی های مکه: سفرنامه و مقاله بنت الهدی صدر و 2 نفر دیگر 4.5 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 8 خواهم خواند 2 ناشر موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر شابک 9786229795231 تعداد صفحات 242 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب بر بلندی های مکه: سفرنامه و مقاله، نویسنده بنت الهدی صدر. یادداشتها محبوبترین جدیدترین گوهر قوامي 2 روز پیش تلفیقی از سفرنامه و مقاله از خانم بنت الهدی صدر که خواهر شهید محمدباقر صدر و دختر عموی امام موسی صدر هستند. فصل ابتدایی کتاب سفرنامه ست که از سفر به مکه و اعمال مربوط به حج توش صحبت می شه که نگاهی بسیار ظریف و شاعرانه و عمیق به پیرامون و اعمال وجود داره تو این فصل. طوری که از یک اتفاق به ظاهر ساده پیامی پنهان و مهم استخراج می کنه و اتفاق ها رو تعمیم می ده به زندگی و احوالات روزمره ی انسان و بعضی قسمت ها از چرایی اعمال واجب در اسلام رمز گشایی می کنه. مثلا چرا نماز بخونیم؟ که خیلی جالبه! من به این بخش کتاب واقعا علاقه داشتم. بعد از اون فصل های بعد به صورت کلی به زن و حقوق و تکالیف اون در دیدگاه اسلام می پردازه. که صفحات ابتدایی به حدی قلم نویسنده می چرخه و عام پسندانه و ساده می نویسه که گاهی حتی من احساس می کنم به شعار زدگی نزدیک می شد و کلیشه ای بود جملات که بعد از تاملی که درباره ی این اتفاق انجام دادم حدس زدم که بخاطر این باشه که این متن به صورت یک مقاله یا یادداشت به شکل روتین داشت اون زمان منتشر می شد و نویسنده هم همش مدعیه که داره به دختران مخاطبش نامه می نویسه. پس می شه گفت برای همین به ساده نویسی روی آوردن. اما هر چقدر که جلوتر رفتیم تقریبا از زنان پیامبر به بعد بنظرم دوباره جذابیت قلم نویسنده تا حدودی برگشت خصوصا که برگشت خوبی به تاریخ اسلام داشت. دیدگاهش به زن دیدگاه کاملا اسلامیه که بسیار زیاد برای من ارزشمند و قابل احترام و بی نقصه 0 1