0.0 0 یادداشت

1388/3/25

12 سپتامبر است، در هواپیما نشسته اید و بعد از مدتی در حال بازگشت به وطن هستید، همه چیز مرتب است، اما شیطنت دختر بچه ای، پیراهن شما را لک دار می کند. ناراحت می شوید، اما مادرش پیشنهاد می کند لکه را در دستشویی فرودگاه از بین ببرید. بازهم ناراحت همسرتان هستیدکه فکر نکند که هرچیزی را به دیدن او ترجیح می دهید. بعد از فرود، تلفنی با او صحبت می کنید و درمی یابید که کنار پلکان هواپیما با اتومبیلش منتظرتان است. مسافر خارجی کنارتان که تروریست است فکر می کند که شما برای حمایت از او آنجا هستید. او می خواهد در 12 سپتامبر هواپیما را به جایی بکوبد. از خواب می پرید، در هواپیما هستید و تازه فرود آمده اید. همسرتان تلفن می زند و بعدا اتفاقات مانند آنچه دیدید رخ می دهد، با این تفاوت که خبری از تروریست نیست. مجموعة حاضر مشتمل بر داستان های کوتاهی تحت عنوان 12 سپتامبر، خامه، کتانی، رویا و... است که به شیوة بومرنگ، که شخصیت اصلی خود شما هستید، نگاشته شده است. بومرنگ ذهنتان را برای چند دقیقه از وضعیتی که هستید خارج می کند و دوباره بازمی گرداند، به طوری که پس از خواندن هر داستان با خود خواهید گفت: زندگی من به آن بدی هم که فکر می کردم، نیست.