کلیله و دمنه کلیله و دمنه مجتبی مینوی و 2 نفر دیگر 4.2 15 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 34 خواهم خواند 7 ناشر فردوس شابک 9789643204679 تعداد صفحات 384 تاریخ انتشار 1390/9/6 توضیحات کتاب کلیله و دمنه، مترجم ابوالمعالی نصرالله منشی. لیستهای مرتبط به کلیله و دمنه نوید نظری از پدر رسیدهها 53 کتاب همه ما میراثی، یادگاری از پدرمان یا پدرانمان داریم. پندی، لباسی، ساعتی شاید! من اما تصویر کودکیام از پدر کسی بود که بعد از ۱۴ ساعت کار سنگین وقتی به خانه میرسید، بعد از خوش و بش با مادر و سری به گلهای خانه زدن! دستش میرفت در جیب اورکتش و بسته سیگار وینستون را برمیکشید بعد از آن خسته میلمید روی بالش بزرگ و گردی که مخصوص او بود و تخت پادشاهی اش در ممکلت خانه مان! هم زمان که کبریت خاموش شده را در جعبه آن میگذاشت تا شاید روزی به کار بیاید! کتاب نیمه کردهاش را از کنار دیوار برمیداشت و تا وقت خواب میخواندش! در زندگی بیش از هرچیزی کتاب خوان شدنم را مدیون اویم. این کتابها را یا از کتابخانه پدر قبل غارت خویشان هنردوست خواندهام یا بعدا به توصیه او... شما هم پدرانههاتان را فهرست کنید! 0 18 لیلا مداحی کتابهایی که در عمر کوتاهم خوانده ام 39 کتاب کتاب،ای دوست مهربون من❤، از تو ممنونم که با خود مرا به به همه ی کشورها وبه همه ی زمان ها می بری. از تو ممنونم که کمکم میکنی تا با مردمان بسیاری همزاد پنداری کنم و احساساتشان را درک کنم و احساسات خودم را نیز به آنها بگویمـ. از تو ممنونم که مرا به دنیای جادو، به دنیای زیر دریا، به دنیای آسمان ها و به دنیای فکر ها میبری. از تو ممنونم که مرا دوست میداری❤☘️ 0 6 ملیکا خرامان کتاب هایی که بخش هایی از آنها را خوانده ام. 16 کتاب در اینجا چند کتاب را معرفی می کنم که تنها چند فصل یا صفحاتی از آن را خوانده ام. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین شراره 1401/11/14 کلیله و دمنه منو یاد یین و یانگ میانداختن...داستانهای تو در تو و کوتاه و جالب...فکر میکنم خیلی مناسب داستان شب بچه ها باشه البته به طور خلاصه و مختصری سانسور... داستان ماهیخوار واقعا تامل برانگیز بود...خیلی ها توی زندگیمون نقش اون ماهیخوار رو دارن ما فکر میکنیم دارن بهمون کمک میکنن اما حقیقت چیز دیگری است... 1 15 نسا قاسمی 1402/12/22 قدمت کتاب، بعد تعلیمی آن و مصصح درجه یک، سه دلیل برای خواندن این نثر ارزشمند ادب فارسیست 0 15