معرفی کتاب دوره مقدماتی حقوق مدنی: قواعد عمومی قراردادها اثر سیدحسین صفایی دوره مقدماتی حقوق مدنی: قواعد عمومی قراردادها سیدحسین صفایی 4.2 3 نفر | 3 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر نشر میزان شابک 9647896387 تعداد صفحات 328 تاریخ انتشار 1389/11/23 توضیحات کتاب دوره مقدماتی حقوق مدنی: قواعد عمومی قراردادها، نویسنده سیدحسین صفایی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدعلی رضاپور 1402/1/7 کتاب مدنی۳ دکتر صفایی را ابتدائا با تدریس دکتر خورسندیان، استاد عزیزم شناختم. و حقیقتا آن زمان بود که فهمیدم چقدر مدنی میتواند شیرین باشد. البته قدرت بیان استاد و تسلط ایشان قطعا یکی از مهمترین عوامل فهم این کتاب است. این کتاب از کتاب دکتر کاتوزیان بسیار روانتر و با لحن سادهتری نگاشته شده است که البته به مرور زمان، خواندن هردوی آنها برایتان سادهتر میشود. 0 12 حامد کیایی 1402/2/3 کلا با نوشتار دکتر شهیدی بهتر ارتباط میگیرم ولی پختگی دکتر کاتوزیان در بیان مطالب یک چیز دیگست کتب دمتر صفایی رو خیلی مطالعه نکردم و نمیتونم چیزی بگم 0 3 محمد خزائی 1400/11/17 هرچند من مدنی رو دوست دارم، ولی امتحان امروز خستگی ۴۰ ساعت مطالعه این کتابو تو تنم گذاشت 0 0