معرفی کتاب یک پارک و چند صدا اثر آنتونی براون مترجم پارسا مهین پور یک پارک و چند صدا آنتونی براون و 3 نفر دیگر 4.6 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر میچکا شابک 9786227014259 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1399/2/13 توضیحات کتاب یک پارک و چند صدا، ویراستار پرویز بیات. لیستهای مرتبط به یک پارک و چند صدا مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 97 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه شاهواری 1403/1/6 خیلی خیلی کتاب خوبی بود و این کتاب رو در شورا آقای علی بوذری برامون خوندن و وقتی یک تصویرگر این کتاب رو برامون بخونه و شرح بده حتما خیلی متفاوت و مفیده*_* واقعا یه نکات ریزی رو در تصاویر میگفتن که اگر خودم میخوندم عمرا میدیدمشون🤣 ✨کتاب اولین نکتهاش اینه که نگاه به "دیگری" را یاد بده و اینکه چیزی که تو میبینی رو ممکنه کسی دیگه جور دیگری ببینه. نکته دیگه اینکه وقتی برگشت و دختره رو دید، برگشت گفت یکی صدام زد و برگشتم دیدم "متاسفانه" یک دختر است، این میشه از نگاه پسر به مادرش بیاد که خیلی دیکتاتور بوده و نکته دیگه اینکه شخصیتهای اصلی این داستان دختر بودن و رابطهاش با دختر داستان باعث شده نگاهش به زنان تغییر بکنه. رده سنی این کتاب هم میشه برای کودکان باشه و هم بزرگسال. چون اشاراتی به ملکه الیزابت و بیماری دوقطبی و... داره. (پرنسس دایانا و پرنس چارلز) 0 6 مریم علویان 1403/8/23 این کتاب با تصویرگریهای سورئال را پدرام کازرونی گرامی برایمان خواند و من شگفتزده شدم که مثل آثار دیگر آنتونی براون، پر از جزئیات بود. میشود ساعتها درمورد شخصیتپردازی کاراکترها در تصاویر و فضاسازیهای این کتابارزشمند حرف زد و غرق در لذت شد. 0 0