معرفی کتاب راویان پدافند: خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس اثر حمزه علاء

راویان پدافند: خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس

راویان پدافند: خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس

حمزه علاء و 1 نفر دیگر
1.0

1396/3/1

در دوران هشت سال دفاع مقدس در تمامی عملیات ها نقش پدافند هوایی، نقش غیرقابل انکاری بود. در زمان حمله هوایی دشمن بعثی وقتی همه به جان پناه می رفتند، مردان پدافند هوایی کسانی بودند که باید مقابل تهاجم هواپیمای دشمن بایستند و دفاع کنند. کتاب حاضر در راستای انعکاس گوشه ای از مجاهدت ها و ایثارگری رزمندگان دفاع مقدس تدوین و گردآوری شده است.

بد بود . واقعا بد بود .
من اصلا دوست ندارم به حاصل زحمات کسی بگم بد . دوست ندارم نویسنده رو بابت رنجی که برده ناراحت کنم ولی اینجا هم می خوام راستشو بگم . این واقعا بد بود
کتاب پر از اشکال های تایپی ، املایی  بود . اصطلاحات رو بعضا غلط نوشته بود و چهارتا تبدیل واحد نتونسته بود انجام بده . اصلا احساس می کردی نویسنده نخواسته به خودش زحمت بده و صرفا خواسته یه ماست مالی انجام بشه و خلاص .
مساله بعد که بیشتر از مورد قبلی آزار دهنده بود هم این بود که اصلا جذاب نبود .
مثلا یه نفر نشسته پشت یه توپ ضد هوایی  شاید حدود 30 یا 40 کیلومتر دور تر از  خط مقدم . در تمام دوران حضورش یک بار اون منطقه ای که ایشون بوده بهش حمله هوایی شده که هواپیما هم رفته یه جایی توی 5 کیلومتری این بابا رو بمباران کرده . این بنده خدا هم یه تعدادی به سمت اون هواپیمای دشمن شلیک کرده که به هدف نخورده و تمام !!!!!
من نمی گم این طرف توی جنگ نقشی نداشته اما کی گفته باید خاطراتشو چاپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟
من فقط و فقط حدسم اینه که پدافند هوایی یه پولی بابت این کتاب داده و خواسته به هر ضرب و زوری که هست یه کتابی چاپ کنه نویسنده هم گرفته و هیچ ارزشی برای قلم خودش و خواننده قائل نبوده .
شایدم من اشتباه کنم الله اعلم