معرفی کتاب یکشنبه های اوت اثر پاتریک مودیانو مترجم منیژه اکبرپوران یکشنبه های اوت پاتریک مودیانو و 1 نفر دیگر 3.3 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786002290588 تعداد صفحات 143 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یکشنبه های اوت، مترجم منیژه اکبرپوران. لیستهای مرتبط به یکشنبه های اوت سپینا 1403/11/16 بهترین کتابهای پاتریک مودیانو 4 کتاب در تلاشم تمام کتابهای پاتریک مودیانو رو بخونم و این لیست رو کاملتر کنم. این کتابها بهترینهایی هستن که من خوندم. 0 1 نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان غیرفارسی 69 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 3 48 یادداشتها محبوبترین جدیدترین hadi 1403/3/11 روایت چیزهایی که دیگر نیست. تاثیر مکان و زمان بر شخصیت. روابط چند وجهی در فضایی تاریک. 0 0 سپینا 1403/6/23 📕 یکشنبههای اوت نویسنده: پاتریک مودیانو ترجمهی منیره اکبرپوران نشر چشمه، چاپ اول ۱۴۰۲ داستان فرانسه قرن ۲۰ م 📜 #برداشت_شخصی این اولین کتابیه که از پاتریک مودیانو میخونم و موقعیت مکانی داستان پاریس نیست. داستان در شهر نیس فرانسه و با ملاقات دو آشنای قدیمی و صحبت کوتاهی در مورد زنی به اسم سیلویا شروع میشه. سبک خاص نویسنده فضای سیال، چندوجهی و مرور خاطرات شبحماننده. تیکههای گمشدهی پازلِ داستان با فلشبکها کنارهم قرار میگیرن؛ تا جایی که از شدت کنجکاوی نمیتونی کتاب رو زمین بذاری. کتاب فضای معمایی و کمی جنایی داشت. شخصیت اصلی به مرور لحظههای حضور سیلویا میپرداخت و سیلویا معشوقهی شبحمانندیه که مهرهی اصلی داستانه. توضیحات سایت ایران کتاب هم مفید و خوبه. 📌 خوندنش رو پیشنهاد میکنم اگر... دنبال رمان کوتاه و جذاب هستی. فضای معمایی-جنایی و مرور خاطرات رو میپسندی. میخوای قدم زدن در شهر نیس با بازگشت و چرخیدن در گذشته رو تجربه کنی. 0 0 زهرا کریمی 1403/2/16 داستانش معمائی بود اما حرفهایی هم برای گفتن داشت. ترجمه روان بود. کوتاهه و برای پر کردن چند ساعت، گزینهی خیلی خوبیه. فقط تعداد زیاد اسم مکان در فرانسه کمی اذیتکننده بود. 0 2