معرفی کتاب مدونای پوستین پوش اثر صباح الدین علی مترجم عین له غریب مدونای پوستین پوش صباح الدین علی و 1 نفر دیگر 3.8 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 6 خواهم خواند 6 ناشر نشرچشمه شابک 9786220111900 تعداد صفحات 204 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب مدونای پوستین پوش، نویسنده صباح الدین علی. لیستهای مرتبط به مدونای پوستین پوش نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان غیرفارسی 69 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 2 27 Fa 1403/9/16 Winter's TBR 17 کتاب تا روزهای آخر ۱۴۰۳ چند تای این کتابها رو از این لیست میبرم توی لیست خواندهها؟ باید ببینم. :))) 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه مینایی 1403/7/24 و تمام ..... غصه خوردم برای عشقی که رائف دنبالش نرفت ..... غصه خوردم برای زندگی ای که نکرد .... و چقدر تو این دنیا ادم هایی داریم که تلاش نمیکنن که زندگی کنن و به مردگی خودشون تو این دنیا ادامه میدن تا تموم شن و همیشه هم از زمین و زمان گله دارن که چرا خوشبخت و شاد نیستن داستان با اینکه غمناک بود ولی خیلی قشنگ بود دوسش داشتم و باهاش زندگی کردم با عاشقانه هاش عاشقی کردم و با بی فکری هاش و دیر جنبیدن هاش حرص خوردم ...خووووو مرد یه تکونی به خودت میدادی 0 7 hadi 1403/10/20 رمان عاشقانه ای که از حسرت و فقدان روایت میکند. « دل آزردگی ام از کسی که به او اعتماد کامل داشتم به مرور زمان به کل آدمیان بسط یافته بود چرا که او در نزد من همه انسانها و ذات انسانیت را نمایندگی میکرد.» «غم از دست دادن هر چیز گران بهایی هر ثروت هنگفتی هر نوع سعادت دنیوی بالاخره روزی ته میکشد در حالی که غم از دست دادن فرصت های استثنایی ولو ناچیز هرگز از یاد نمی رود.» «زندگی قماری است که فقط یک بار بازی میشود و من آن را باختم بار دیگر نمیتوانم بازی کنم.» «آیا همه چیز را از همه کس پنهان داشتن و همه چیز را در خود نهان داشتن با زنده به گور کردن خود به دست خویش یکی نیست؟» 0 0