من هم بازی! من هم بازی! سرور کتبی و 1 نفر دیگر 2.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر به نشر وابسته به آستان قدس رضوی شابک 9789640217412 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1398/11/16 توضیحات کتاب من هم بازی!، تصویرگر شیرین شیخی. لیستهای مرتبط به من هم بازی! کتاب خوب دوست من کتاب 12 کتاب دوست من کتاب: بستهٔ پیشنهادی کتاب برای ۶،۷ و ۸ سالهها سال قبل و بعد از ورود به مدرسه از جمله طلاییترین فرصتها، برای حکاکی مفاهیم ناب و باز کردن جای بذرهای با کیفیت و پر محصول در ذهن کودکان عزیزمان است. قطعاً از مناسبترین، سالترین و در دسترس ترین وسایلی که ما پدرها و مادرها میتوانیم به این هدف مهم دست پیدا کنیم «کتاب» است؛ هر چند که در دنیای امروز، کتابها هم به ویژه در حوزهٔ کودکان مورد دستبرد سودجویان قرار گرفته و کتابهای بیمحتوا و مضر از لحاظ تربیتی و آموزشی، در دلرباترین شکلها، به مربیان و والدین مشتاق عرضه و پیشنهاد میشوند؛ اما کتابهای خوب و مفید هم هنوز کم نیستند و ناشران و نویسندگان و تصویرگران دغدغهمندی هستند که تلاش و مأموریت مقدس خود را برای به کمال رسیدن بچههای این سرزمین از یاد نبردهاند. پدر عزی، مادرمهربان در این چند کتاب به عنوان نمونه و جهت مشورت به شما معرفی میکنیم؛ از همانهایی که در سبد کتاب بچههای خودمان تهیه کردهایم؛ امیدواریم با کمک امثال این کتابها، اتفاقات و برنامههای خوبی در پرورش مهارت قلبی و ذهنی بچههایمان رقم بزنیم و بهترین مسیر را برای رشد و پرورش کودکانمان انتخاب کنیم. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کتاب خوب 1403/2/8 «من همبازی» اثر «سرور کتبی» داستاننویس پر سابقۀ کشور عزیزمان است که تاکنون کتابهای متنوعی برای کودکان ایرانزمین نوشته است. این کتاب قرار است با داستان قشنگ خود، صحنههایی از خوشرویی و اخلاق خوب را در ذهن بچههای ما نقاشی کند. 0 0 معصومه توکلی 1402/1/30 این کتاب را یکی از روزهای مشهدِ امسال، در بازگشت از حرم به زائرسرا برای محمدرضا خریدم. به عنوان جایزه ی همکاری!!! اش در حرم! به جز این خاطره ی خوب و تصویرسازی دوست داشتنی اش (که البتّه کمی خفه است. انگار روی کل کتاب یک فیلتر خاکستری کمرنگ کشیده اند) چیز خاصی ندارد. امّا یقین دارم محمدرضا بهش پنج و شش ستاره خواهد داد و این از آن هزار مرتبه ای که -شب و روز- ما را به خواندنش واداشته پیداست! و همین طور از این که تک تک کلماتش را حفظ است و هر بار وقت خواندنش با لذت خاصی از ته گلو "هو هو" می کند! :) الان هم کلی از زیارت جلد کتابش در گودریدز شادمان شد و صدالبته بارِ هزارویکمِ خواندنش هم رفت در پاچه ی مادر بی چاره! :)) 0 0