معرفی کتاب مبانی و مهارت های برنامه ریزی اثر سارا شهیدزاده

مبانی و مهارت های برنامه ریزی

سارا شهیدزاده و 1 نفر دیگر
5.0

1391/7/1

کتاب مبانی و مهارت های برنامه ریزی، نویسنده سارا شهیدزاده.

zed_bml

zed_bml

1404/1/31

تا قبل از مطالعه این کتاب ، تنها چیزی که از تاکید اسلام بر برنامه‌ریزی می‌دانستم همان حدیث امام علی علیه‌السلام بود که فرموده اند: اوصیکم بتقوی الله و نظم أمرکم. اما در این کتاب با انبوهی از احادیث و روایات و ادعیه مواجه شدم که یا برایم کاملا جدید بودند و یا نه، احادیثی بودند که قبلا نیز شنیده بودم اما حالا در چهارچوب برنامه‌ریزی جور دیگری معنایشان را می‌فهمیدم.
در این کتاب از عینک دین به برنامه‌ریزی و متعلقات آن نگاه شده است. از ضرورت برنامه‌ریزی گرفته تا مبنای آن و چگونگی برنامه ریزی و سپس عمل به آن و در نهایت ارزیابی اش . در دنیای امروز که با انبوهی از محتوای مربوط به برنامه‌ریزی مواجهیم، خواندنش را نه تنها خالی از فایده نمی‌دانم بلکه به نظرم ضروری است. و به دلیل وجود نگاه دینی، این کتاب حتی پرفایده‌تر از کتاب‌های دیگر در این زمینه است که فاقد چنین روحی هستند. به بیان دیگر ، در کتاب‌هایی که صرفا از برنامه‌ریزی می‌گویند مخاطب به یک (خب که چی؟) می‌رسد و جوابی برایش ندارد مگر اینکه مثلا اگر برنامه ریزی نکنی به موفقیت‌های مادی نمی‌رسی ، ذهن آرامی نداری و.... . اما در این کتاب پاسخ همان (خب که چی؟) داده شده است.

نفیسه

نفیسه

1401/2/30

خدایی که انسان رو خلق کرده؛ یقیناً مسیرهای راه برنامه ریزی متناسب با نوع هر فرد هم مشخص کرده؛ با خوندن این کتاب برای هر فردی جداگانه روشی میشه پیدا کرد که بهینه ترین حالت ممکن برای برنامه ریزی خاص خودش رو داشته باشه.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.