معرفی کتاب انجمن خودکشی اثر رابرت لوئیس استیونسون مترجم محمد جعفرپور

انجمن خودکشی

انجمن خودکشی

4.0
2 نفر |
0 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

0

ناشر
رایبد
شابک
9786228137445
تعداد صفحات
134
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        "انجمن خودکشی" سه‌گانه‌ای از داستان‌های کوتاه به هم پیوسته است که توسط رابرت لوئیس استیونسون نوشته شده و اولین بار در سال 1878 در "مجله لندن" منتشر شد. این مجموعه بعدها در مجموعه 1882 او با نام "شب‌های عربی جدید" گنجانده شد. داستان‌ها شاهزاده فلوریزل بوهمیا و معتمدش، سرهنگ جرالدین را معرفی می‌کنند که در یک جامعه مخفی در لندن ویکتوریایی فعالیت دارند. در این جامعه اعضا از طریق یک قرعه‌کشی مرگبار به دنبال مرگ می‌گردند.
1. **داستان مرد جوان با تارت‌های خامه‌ای**
شاهزاده فلوریزل و سرهنگ جرالدین، در لباس مبدل و به دنبال ماجراجویی، با مرد جوانی روبرو می‌شوند که تارت‌های خامه‌ای را در یک بار صدف پخش می‌کند. آنها با کنجکاوی از «باشگاه خودکشی» یاد می‌کنند، جایی که اعضا برای تعیین اینکه چه کسی می‌میرد و چه کسی می‌کشد کارت‌هایی می‌کشند و مرگ‌ها را تصادفی جلوه می‌دهند. فلوریزل و جرالدین به باشگاه نفوذ می‌کنند و قصد دارند آن را از بین ببرند. هنگامی که فلوریزل به عنوان قربانی بعدی انتخاب می‌شود، جرالدین مداخله می‌کند که منجر به لو رفتن باشگاه و دستگیری رئیس می‌شود.
2. **داستان پزشک و تنه ساراتوگا**
در پاریس، سیلاس کیو. اسکودامور با کشف یک جسد در اتاق هتل خود درگیر نقشه‌ای می‌شود. او با کمک دکتر نوئل، جسد را در یک صندوق عقب ساراتوگا به لندن می‌برد، جایی که شاهزاده فلوریزل متوجه می‌شود که متوفی برادر جرالدین است که توسط رئیس فراری باشگاه خودکشی به قتل رسیده است.
3. **ماجراجویی تاکسی هانسوم**
ستوان براکنبری ریچ به یک گردهمایی مرموز اغوا می‌شود که در آن مهمانان ارزیابی و اخراج می‌شوند تا زمانی که تعداد کمی باقی بمانند. میزبان که خود را به عنوان سرهنگ جرالدین معرفی می‌کند، ریچ را برای مأموریت دستگیری رئیس باشگاه خودکشی دعوت می‌کند. با دخالت فلوریزل، آنها با رئیس باشگاه روبرو می‌شوند که منجر به دوئل می‌شود و در آن فلوریزل پیروز می‌شود.
"انجمن خودکشی" اثر استیونسون به بررسی مضامین ناامیدی، ابهام اخلاقی و دوگانگی طبیعت انسان می‌پردازد. داستان‌ها عناصر داستان پلیسی را با دسیسه‌های روان‌شناختی ترکیب می‌کنند که منعکس‌کننده شیفتگی استیونسون به جنبه‌های تاریک‌تر جامعه است. شخصیت شاهزاده فلوریزل با احساس عدالت و ماجراجویی خود به عنوان پیشرو قهرمانان کارآگاه مدرن عمل می‌کند. این سه‌گانه الهام‌بخش اقتباس‌های مختلفی در فیلم، تئاتر و تلویزیون بوده است که گواه جذابیت ماندگار آن است. کاوش آن در جوامع مخفی و روان انسان همچنان در بین مخاطبان معاصر طنین‌انداز می‌شود.