معرفی کتاب شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (آنچه گذشت 7) اثر وحید خضاب کتابعمومیسایردفاع مقدس شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (آنچه گذشت 7) وحید خضاب و 1 نفر دیگر 2.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 3 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000303600 تعداد صفحات 132 تاریخ انتشار 1396/1/1 توضیحات کتاب شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (آنچه گذشت 7)، نویسنده وحید خضاب. عمومی لیستهای مرتبط به شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (آنچه گذشت 7) رضا میلانلویی 1403/10/30 آنچه گذشت 8 کتاب مجموعه آنچه گذشت که به همت انتشارات سوره مهر چاپ شده است مشکل از ۸ کتاب است که راهنمای خوبی هستند برای آگاه شدن به بعضی از مسائل انقلاب اسلامی ایران؛از احزاب و گروه های مخالف آن گرفته تا کسانی که روزگاری با او بودند و اکنون جدا از آن و یا بررسی بحث ها و درگیری هایی که در آن دوران میان افراد نام آشنای انقلاب رخ داده است.به نظرم مطالعه این مجموعه برای آگاهی از شرایط آن موقع انقلاب(هرچند که اکثرشان الان هم کاربرد دارند) شدیدا مفید است. 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه اشرفی 1402/10/21 اطلاعات خوبی به دست میده راجع به شهید دیالمه که در کتاب دیالمه کامل تر بود روایات و بخش های شاید سانسور شده در کتاب دیالمه اینجا نوشته شده بود 0 1 مریم السادات هاشمی 5 روز پیش این کتاب زندگی و مبارزه شهید دیالمه و شهید آیت را به صورت مختصر بیان کرده است. واقعا جای تعجب دارد که تاکنون درباره شهید دیالمه رمان یا فیلمی نوشته و ساخته نشده، زندگی این شهید پتانسیل بیان نقاط روشن و تاریک انقلاب اسلامی را دارد چرا که با کسانی به اختلاف برخورده است که در همان زمان یا بعد ها برای انقلاب چالش و هزینه درست کرده اند اما ایشان با روشن بینی و بصیرتی که حاصل ارتباط با روحانیت اصیل و مطالعه دقیق دین بود انحرافات را به خوبی تشخیص دادند. برای شناخت شهید دیالمه کتاب حزب دیالمه و مجموعه کتاب های سخنرانی ایشان بهتر از این کتاب است. در خصوص شهید آیت نیز اطلاعاتی که منتقل کرد گیج کننده بود، به همین دلیل لازم میدانم کتاب مجزایی درباره ایشان مطالعه کنم، کتاب اسرار آیت را درباره این شهید را خواهم خواند. 0 0