معرفی کتاب دیزی دارکر اثر undefined

دیزی دارکر

4.1

ناشر
_

متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد.

لیست‌های مرتبط به دیزی دارکر

elena

elena

1403/5/14

این کتاب هم خوبه فقط اخرش اشکمو در اورد و یهو ک ب خودم اومدم دیدم دارم گریه میکنم😂

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

فرنوش

فرنوش

دیروز

چند فصل اولش شک کردم که این واقعا یه کتاب جنایی معماییه؟ ولی وقتی بالاخره ماجرا شروع شد کاملا من رو توی خودش کشید.
حل بخش جناییش یکم کند پیش می‌رفت و مدام با خودم می‌گفتم خب چرا هیچ سرنخی نمی‌ده؟ ولی وقتی واقعیت معلوم شد دیدم که اتفاقا خیلی چیزها سرنخ بودن که اون موقع بهشون توجه نکردم چون همچین احتمالی نمی‌دادم. طی خوندنش چندتا حدس زدم که دلیلی براشون نداشتم و فقط به ذهنم می‌رسید که احتمالا اینطوری شده و یکی دوتاشون هم درست از آب در اومدن. تمام مدت منتظر بودم که راز دیزی برملا بشه و وقتی شد، جدا توقع همچین چیزی رو نداشتم. دروغ چرا هم برام خیلی جذاب بود و هم خیلی عجیب و شاید حتی مسخره؟ توقع همچین چیزی توی یه داستان جنایی نداشتم. من رو یاد یه فیلم قدیمی از نیکل کیدمن انداخت که اسمشو بگم ممکنه اسپویل شه داستان.
از بخش جناییش بگذریم بخش شخصیت‌پردازیش و آشنایی با شخصیت‌ها طی خوندن کتاب برام جدا جذاب بود و کندی حل معما رو کمتر به چشم میورد. خانواده دارکر واقعا مثل اسمشون دارک بودن و حقشون بود!
در کل خیلی برام جالب بود و به نظرم برای افرادی که خیلی از این ژانر خوششون نمیاد هم می‌تونه جذاب باشه.