معرفی کتاب بچه های داج سیتی اثر احسان عباسلو کتابعمومیداستانایران بچه های داج سیتی احسان عباسلو 3.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000354756 تعداد صفحات 316 تاریخ انتشار 1403/10/30 توضیحات کتاب بچه های داج سیتی ، نویسنده احسان عباسلو. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمانه اعتمادی جم 1403/12/6 کتاب بچههای داج سیتی به قلم استاد احسان عباسلو، روایتی است طنزگونه از بچه محل هایی ست که از کوچه پس کوچه های جنوب شهر به خط مقدم جبهه می رسند و اسیر می شوند. 0 1 هدی اسکندری 1404/4/28 کتاب، حال و هوای چند نوجوان را در زمان هشت سال جنگ تحمیلی به زبان طنز بیان میکند. خواندنش این روزها خالی از لطف نیست. پیشداستان و معرفی شخصیتها اگرچه طولانی شده و دیر سراغ داستان میرویم اما چون مخاطب میخندد و سرگرم میشود حوصلهاش سر نمیرود. زبان، محاوره است و تا حدودی با بزرگ شدن شخصیت رشد میکند. اگرچه راوی همهی داستان را در یک زمان تعریف کرده و رشد شاید معنایی نداشته باشد. با خواندن این کتاب حوصلهتان سر نمیرود چون شوخیهای داستان انقدر زیاد است که انگار یک مجموعه جوک میخوانید. البته جوک هم سلیقهای است من به شخصه بعضی از آنها را نمیپسندم اما انصافاً بعضی هایشان از ته دل میخندانند. 0 0