معرفی کتاب مایکل وی: زندانی سلول 25 اثر ریچارد پل اونز مترجم فرانک معنوی امین مایکل وی: زندانی سلول 25 ریچارد پل اونز و 2 نفر دیگر 4.3 9 نفر | 4 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 4 ناشر شابک 9786226513098 تعداد صفحات 414 تاریخ انتشار 1397/12/28 توضیحات کتاب مایکل وی: زندانی سلول 25، نویسنده ریچارد پل اونز. بریدۀ کتابهای مرتبط به مایکل وی: زندانی سلول 25 kimia 1403/6/5 مایکل وی: زندانی سلول 25 جلد 1 ریچارد پل اونز 4.3 4 صفحۀ 149 0 1 لیستهای مرتبط به مایکل وی: زندانی سلول 25 محمدمهدی اسداله زاده 1403/3/21 کتاب های تابستانه💥 44 کتاب تابستون شروعه و فصل مورد علاقه کتاب خوان ها چون که درس و مشق نیست وفقط کتاب . یزن بریم برای یه تابستون پر انرژی اگه موافقی لایک کن راستی اگر کتابی می تونی با توجه به لیست بهم معرفی کنید ممنون می شم 4 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پارسا 1402/11/20 فوق العاده 0 0 hana 1403/9/9 مایکل وی کتاب تینجیری خوبیه برای نوجوانان جذابه و کلمات گیج کننده ای ندارم و برای شروع کتاب خونی عالیه،کتابی بسیار هیجان انگیز که باعث میشه ساعت ها کتاب را در دست بگیرید.معایب کتاب این بود کتاب خیلی با لحن و گفتار زبانی نوشته شده بود و همین باعث می شد همه چی سریع جلو بره و فرصت تجزیه و تحلیل نداشتی.ولی در کل کتاب خوبی هست و به نوجوانان پیشنهاد می کنم این کتاب رو بخوانند(مخصوصا برای افرادی که تازه دارند کتاب می خوانند) 0 0 ماهان نوروزی 1403/4/6 بسیار جالب و هیجان انگیز این کتاب را به شما پیشنهاد میکنم ....☺️☺️ 0 1 مهدیس اعرابی 1403/7/8 شروعی بی نقس برای مجموعه ای قرار است به جا های خیلی بلند تری برسد کتابیه که حتی آدم های ۴۰ ۵۰ ساله هم دوسش دارن 0 0