معرفی کتاب چطور مثل فروید فکر کنیم؟ اثر دانیل اسمیت مترجم سیامک دشتی

چطور مثل فروید فکر کنیم؟

دانیل اسمیت و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1399/2/7

من نه یک دانشمندم، نه یک مشاهده گر، نه کسی که دوست دارد به آزمایش و تجربه بپردازد...و نه حتی یک متفکر. من بنا به خلق و خوی  هیچ چیز نیستم به جز یک ماجراجوی سمج، سخت کوش، با جرئت و کنجکاو، همین و بس!اگر بخواهیم دقیق بگوئیم، روان واقعی انسان در ناخودآگاه او نهفته است. ماهیت درونی ناخودآگاه، درست مانند ماهیت دنیای واقعی از ما پنهان است. ما فقط از طریق آگاهی بر برخی علائم و اثرات ناخودآگاه خویش به نحوی ناکامل و ناقص به وجود و ماهیت آن پی میبریم، دقیقا همان گونه که از طریق حواس پنج گانه ی خود تنها به درکی ناقص از ظاهر دنیای واقعی خارج از خود دست می یابیم. درباره این کتاب بیشتر بخوانید

لیست‌های مرتبط به چطور مثل فروید فکر کنیم؟

سجاد علی پور

سجاد علی پور

اندیشه در بحران: فروید و فرویدیسم در نگاهی کوتاهروان شناسی مدرن و حقیقت فراموش شده انسانروان شناسی مدرن در ترازوی نقد

فروید شناسی

25 کتاب

💠زیگموند فروید مبدع روان کاوی و یکی از شخصیت های مؤثر در تکوین روان شناسی مدرن است. آرا و آثار فروید تأثیراتی در مباحث انسان شناسی، اسطوره شناسی، نقد ادبی و هنری، تحلیل سیاسی، تئوری های تعلیم و تربیت، تئوری های فرهنگ و علوم اجتماعی مدرن نیز داشته است. زیگموند فروید تئوریسین و روان شناس مدرنیستی است که در تعریف خود از بشر مدرن و مفروضاتی که در هیئت روان کاوی ارائه کرده است، بحران مدرنیته و عالم مدرن را نیز بازگو و عیان کرده است. فروید تئوریسینی مدرنیست است، اما ظهور آرای فروید به دورانی تعلق دارد که غرب مدرن وارد بحران انحطاطی خود شده و مدرنیته به تمامیت رسیده است. این وضع و حالت بحرانی در آرای فروید و فرویدیسم ظاهر شده است و در متن تعلقات عمیق مدرنیستی او خود را نشان می دهد. زیگموند فروید روان شناس بود و روان کاوی را ذیل روان شناسی مدرن تأسیس کرد، اما دامنهٔ نفوذ فرویدیسم بسیار فراتر از صرف قلمرو روان شناسی است و وجوهی از وضع اندیشه و فرهنگ مدرن در دوران بحران انحطاطی را باز می تاباند و بر آن تأثیر می گذارد. 💠در این فهرست فقط کتاب هایی که به نوعی سعی در شناخت فروید و فرویدیسم دارند، آورده شده هست و خود کتاب های فروید نیامده است.