معرفی کتاب توکل؛ ضابطه حرکت بر صراط مستقیم اثر سیدعبدالحمید دیالمه توکل؛ ضابطه حرکت بر صراط مستقیم سیدعبدالحمید دیالمه و 2 نفر دیگر 4.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 2 ناشر دفتر نشر معارف شابک 9789645319647 تعداد صفحات 66 تاریخ انتشار 1397/12/14 توضیحات کتاب توکل؛ ضابطه حرکت بر صراط مستقیم، نویسنده سیدعبدالحمید دیالمه. یادداشتها محبوبترین جدیدترین sin_alef 1403/12/29 میگوییم استقلال، آزادی و بعد گفتیم جمهوری اسلامی. آنها تاکید میکردند این اسلامی اش را بیندازند. اگر میانداختند، معنای استقلال عوض میشد و معنای آزادی هم چیز دیگری می شد. چون استقلال در مفهوم اسلام که پشتوانه ی توکل دارد، درست در می آید. در هیچ جای دیگر امکان ندارد مستقل باشیم. محال است... پ.ن: توکل یعنی از هیچ کس جز خدا نترسی #توکل ضابطه حرکت بر صراط مستقیم #عبدالحمید_دیالمه #معرفی_کتاب 0 0 منصوره پورکریمی 1400/12/7 مرعوب که نباشی متوکلی.... چه بخواهیم چه نخواهیم همهمان در زندگی برای لحظاتی مرعوب شدیم هرچند اندک؛ یا در برابر تفکر اکثریت مرعوب شدیم یا در برابر غرورمان و گاهی هم در مقابل حرف مردم.... رعب یکی از خصلتهای آدمی است در یکی کثیر و در دیگری قلیل... سبکهای متفاوتی هم دارد، انکارناپذیر است اما سرنوشتساز. سرنوشت همه ما وابسته به توکل است اما رعب مانعی بر سر راه است و دل آدمی را تهی میکند و او را به ورطه نارضایتی میکشاند... این تفکر شیعی است که افعال آدمی بر یک محور و قدرت است و نشانه انسان محرک بر صراط مستقیم توکل است. توکل از وابستگی میرهاند و بر یک منبع نفوذناپذیر میرساند. مرکز ثقل آدمی که زیاد باشد سقوط میشود سرنوشتش. مرعوب که نباشی متوکلی، متوکلی تنها بر یک وکیل. 0 0