معرفی کتاب شیاطین؛ جنگ روشنایی روز اثر پیتروی. برت مترجم فاطمه سعیدی کتابعمومیداستان شیاطین؛ جنگ روشنایی روز پیتروی. برت و 1 نفر دیگر 4.9 4 نفر | 3 یادداشت جلد 3 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001827105 تعداد صفحات 936 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب شیاطین؛ جنگ روشنایی روز، مترجم فاطمه سعیدی. لیستهای مرتبط به شیاطین؛ جنگ روشنایی روز سِودا 1403/7/25 مجوعه های کوتاه✨️🧡 64 کتاب بعضی مجموعه ها خیلییی طولانی میشن و خب...برخی اوقات کتابخون واقعا حوصله خوندن مجوعه ی بلند رو نداره! از این طرف هم تعداد کتاب های تک جلدی که مثل مجموعه ها فوق العاده باشن خیلی کمه:) از نظر من مجوعه دو تا پنج جلدی جزو مجموعه های کوتاه حساب میشن *که آدم تا بخره و بخونه پیر نمیشه😔😂 البته شاید برای بعضی ها این تعداد یکم متفاوت تر باشه=] خلاصه که چندتا از قشنگ ترین مجوعه های کوتاه رو می تونی در این لیست مشاهده کنی🥲 0 39 زهره توکلی سراوانی 1403/6/23 فانتزی جذاب 3 کتاب اگه به جادو و مبارزه با شیاطین علاقه داری این مجموعه رو از دست نده . 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نیما اکبرخانی 1401/4/29 مثل دو جلد قبلی بازهم عالی و جذاب. فانتزی تمام عیاری که مقلد هیچکس نیست و واقعا دارد راه خودش را میرود. اینبار هم مثل کتابهای قبلی با کلی فلشبک شروع میشود و داستان «اینورا» همسر اول «آهمن جاردیر» که حالا شده «منجی» را از همان ابتدا با همان جذابیت همیشگی برای مخاطب تعریف میکند و داستان را وصل میکند به زمان حال. اگر داستان را خوانده باشید میتوانید حدس بزنید معنی «جنگ روشنایی روز» چیست و یقین کنید که خیلی جذاب است. من به عنوان یک طرفدار فانتزی مدتها بود اینقدر که از این سه جلد لذت بردم، کیف نکرده بودم. یادتان باشد حتما باید به ترتیب بخوانید و گرنه غیرقابل فهم است. 0 10 زهره توکلی سراوانی 1403/5/9 اولش که با گذشتهی اینورا شروع شد یکم سخت میگذَشت اما هرچی به آخر این جلد نزدیکتر میشدیم جذابتر میشد 😍 0 0 سید علی رضوی 1402/4/1 این جلد هم مثل جلدای قبل عالی بود 0 9