معرفی کتاب در کنار او فقط تو بوده ای اثر فریبا کلهر در کنار او فقط تو بوده ای فریبا کلهر و 2 نفر دیگر 4.0 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 5 ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی شابک 9789644761393 تعداد صفحات 84 تاریخ انتشار 1397/7/15 توضیحات اثر برگزیده سومین دوره جایزه دعبل در بخش داستان کودک و نوجوان جایزه دعبل خزاعی لیستهای مرتبط به در کنار او فقط تو بوده ای رضا درگاهی فر 1401/12/17 تاریخ اسلام در قالب رمان و داستان 79 کتاب تاریخ اسلام و اهل بیت و اصحاب ایشان در قالب داستان و رمان اين فهرست در حال تكميل است. ممنون مي شوم دوستان كتابهايي از اين دست را كه در فهرست من هنوز نيست، به من معرفي كنند. 15 107 کتاب خوب 1403/2/8 دنیا پس از تو نباشد 17 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی اما حسین علیهالسلام مخاطب: نوجوان حرف زدن درباره امام حسین و محرم و کربلا هم سخته و هم آسون! سخت از این جهت که ما هنوز اون وقتی رو که باید میگذاشتیم توی گروه امام حسین (ع) به صورت ثابت بازی کنیم رو با عرض شرمندگی نگذاشتیم و آسون از این جهت که کلاً حرف زدن آسونه و به قول بزرگترها به عمل کار برآید به سخندانی نیست! بیخیال.... خودمم نفهمیدم چی گفتم... خخخخ اما فقط اینو میفهمم و میدونم: کاری که امام حسین انجام داد و غیرتی که خودشو و خونواده شو و یارانش به خرج دادند و سرشونو جز جلوی حرف و نظر و خواسته خدا خم نکردند و تا آخرش هم به قیمت جونشون سر همین اعتقاد و استراتژی هم وایستادن، کاری کرده که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز یه عده مثل خود ما نوجوونها سرمون هم میدیم برای امام شهیدمون؛ یا اینکه داریم میبینیم توی کل دنیا محرم و عاشورا که میشه مسلمونها و غیر مسلمونها چیکار میکنن برای امام حسین ما یا همین زیارت اربعین که چند ده میلیون آدم از کل دنیا حتی از غیر مسلمونا میرن زیارت امام حسین اینه... امام حسین ما اینه... اما خب... من بازم خودمو میگم اون وقت و همتی رو که باید میگذاشتم پای امام حسین (ع) رو متأسفانه هنوز نگذاشتم... بی خیال چند تا کتاب اومدم بهتون معرفی کنم توووپ... همشون یه جورایی ارتباط با امام حسین داره بخونید حالشو ببرید... بعضیاشو مطمئن باشین اگر نخونید سرتون توی این دنیا کلاه بزرگی رفته...! بهترش اینه تیم بشین با دوستاتون که همۀ این کتابها رو بتونین بخرید و بعداً کتابها رو با هم عوض بدل کنید فعلاً خداحافظ 0 2 نرگس حمیدی پور 1402/8/27 روایتهای عاشورایی برای نوجوانان 5 کتاب در جستوجوی کتابهایی هستم که یا روایتهایی نوجوانانه از عاشورا داشته باشد یا متناسب آنها باشد. فعلاً اینها اینجا بماند تا بهمرور ویرایشش کنم. 0 2 زهرا توکلی 1402/2/21 ادبیات دینی 9 تا ۱۲ سال 15 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی با موضوع ادبیات دینی که مناسب گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال است و با همفکری معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده ام. بعضی از این کتاب ها مجموعه هستند که به ذکر یک یا چند جلد آن اکتفا شده است.. 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا محسنی فرد 1402/2/26 نگاهی نو و جذاب به واقعه عاشورا. دوستش داشتم 0 0 سقا علمدار 1402/1/13 کتاب صوتی در کنار او فقط تو بوده ای ماجرای عاشورا از زبان شیطان! کتاب کوتاه و جالبی بود روایت های تاریخیش هم معتبر بود اونقدری که قبلا شنیده بودم. گوینده سعی کرده بود صداش رو ترسناک و خبیث کنه و اینم هم جالب بود هم گاهی خنده دار. مطالبش تکراری بود یعنی نسبت به چیزایی که قبلا توی کتابای دیگه خونده بودم ، چیز جدیدی بهم اضافه نشد ولی به نظرم واسه کسی که اولین بار میخواد کتاب بخونه در این زمینه ،خوبه. مخصوصا شاید واسه نوجوان ها جالب باشه. یه جاهاییش البته شاید بشه نقد وارد کرد مثلا شیطانی که باعث این ماجرا شده خود ابلیس اصلی بوده یا یکی از شیطان های رده پایین تر؟ آیا شیطان ، حضرت زینب و حضرت عباس رو هم میتونسته وسوسه کنه؟ اونم شیطان رده پایین؟ ولی در کل خوب بود واسه اولین آشنایی و واسه نوجوانان «در کنار او فقط تو بودهای» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/audiobook/62955 0 0 کتاب خوب 1403/2/9 «در کنار او فقط تو بودهای» داستان کربلا با روایتگری شیطان است، شیطانی که لحظهبهلحظه شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را از نزدیک دیده است، قرار است ما را نیز با خود همراه کند! شاید این تنها همراهی بیضرر ما با شیطان باشد! در این همراهی اشک میریزیم و با دلی سوخته، نقش شیطان در پیشبرد سپاه ظلمت را بهتر درک میکنیم. این کتاب و خواندن آن نهتنها برای ما نوجوانان بلکه برای بزرگسالان هم جذاب و دلنشین است. چراکه پنجرۀ نگاه روایتگر داستان متفاوتتر از هر حرفی است که ما از این واقعۀ بزرگ تا الآن شنیدهایم. 0 0 میم صالحی فر 1402/4/21 من نسخه صوتی این کتاب رو گوش دادم و تعریفش رو هم از فرد کاربلدی در این حوزه شنیده بودم که این کتاب خانم کلهر را اگر هر سال محرم هم بخوانی، جا دارد. راوی کتاب شیطان هست و اتفاقات مربوط به محرم سال ۶۱، از دید او روایت میشود. صدای شیطان هم البته برای بچه ها کمی ترسناک هست. https://taaghche.com/audiobook/62955 0 0