معرفی کتاب زیر ساعت حرم اثر مریم سقلاطونی زیر ساعت حرم مریم سقلاطونی 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 0 خواهم خواند 0 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000352035 تعداد صفحات 146 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب زیر ساعت حرم، شاعر مریم سقلاطونی. بریدۀ کتابهای مرتبط به زیر ساعت حرم زینب خاکباز مقدم 1404/4/6 زیر ساعت حرم مریم سقلاطونی 4.0 1 صفحۀ 89 پای زخم آلود من... طاقت بیاور می رسی صبح فردا محضر ارباب بی سر می رسی صبح فردا پابه پای اشک بانوی دمشق زخمی و رنجور... پابوس برادر می رسی ای دل بی تاب من... آرامشت را حفظ کن شک نکن فردا به آن غوغای محشر می رسی چشم گریانم! صبوری کن که پیش از افتاب روبروی صحن گلهای معطر می رسی چشم در چشم هزار آیینه ی بیرق به دوش وقت ندبه، در حرم های مطهر می رسی یک قدم مانده به مقتل خوانی سید حکیم زیر باران... روضه ی پاک و منور... می رسی یک قدم باقی ست تا آن اجتماع قلبها می رسی ای دیده! با شور مکرر می رسی پای تاولناک من! ممنونم از همراهی ات ظهر فردا مرقد گلهای پر پر می رسی رود رود گریه و لبیک و بیرق های سرخ یک ستون مانده... به آن دریای احمر می رسی کربلا... وقت اذان ظهر... روز اربعین لحظه ی ذکر مصیبت های خواهر می رسی عطر یاس دلنشینی می وزد در بادها پای من روزی به خاک پاک مادر می رسی... صبح نزدیک است... آری... صبح موعود عزیز مطمئن هستم به آن روز مقدر می رسی... 0 1 زینب خاکباز مقدم 1404/4/7 زیر ساعت حرم مریم سقلاطونی 4.0 1 صفحۀ 119 پر کن دوباره کیل مرا، ایّها العزیز! دست من و نگاه شما، ایّها العزیز! رو از من شکسته مگردان که سال هاست رو کرده ام به سمت شما، ایّها العزیز! جان را گرفته ام به سرِ دست و آمدم از کوره راه های بلا، ایّها العزیز! وادی به وادی آمده ام، از درت مران وا کن دری به روی گدا، ایّها العزیز! چیزی که از بزرگی تو کم نمی شود این کاسه را...فَاَوفِ لنا، ایّها العزیز! ما، جان و مال باختگان را رها مکن بگذار بگذرد شب ما، ایّها العزیز! خالی تر از دو دست من این چشم خالی است محتاج یک نگاه شما، ایّها العزیز! 0 0 زینب خاکباز مقدم 1404/4/7 زیر ساعت حرم مریم سقلاطونی 4.0 1 صفحۀ 121 من عاشق سکوتم و کم حرف میزنم هروقت دلشکستهترم حرف میزنم از تو شنیدهام که حریم خداست دل با تو از آستان حرم حرف میزنم مثل «فروغ» دلخوش یک شام تیرهام وقتی که از نهایت غم حرف می زنم من عاشق سکوتم و رنجی همیشگی با لهجهی سیاهقلم حرف میزنم دریا تویی و رود منم؛ رود رهگذر یک روز میرسیم به هم حرف میزنم آن وقت در کنار تو آرام میشوم آن وقت با زبان دلم حرف میزنم این نامه چند خط غم هر روزهی من است من شاعرم... به لحن قلم حرف میزنم مریم سقلاطونی 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب خاکباز مقدم 6 روز پیش احتمالا بعدا مفصلتر بنویسم، اما باید بگم بیشتر از اون که از خواندن شعرها لذت ببرم از زاویه دید متفاوت شاعر لذت بردم و امیدوارم که یادگرفته باشم. سعی کردم موقع خوندنش درگیر زبان شاعر نباشم و خیلی از بیتها که میشد ویرایش یا حذف بشن رو در نظر نگیرم. فعلاً همین. پینوشت برای زینب: زیر ساعت حرم اولین کتاب از لیست خرید نمایشگاه کتاب ١۴٠۴ بود که خوندم. 0 1