معرفی کتاب موصل بدون پریچهر اثر حسین قسامی کتابعمومیداستانایران موصل بدون پریچهر حسین قسامی و 1 نفر دیگر 2.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9786220107934 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1400/5/20 توضیحات کتاب موصل بدون پریچهر، نویسنده حسین قسامی. لیستهای مرتبط به موصل بدون پریچهر نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان فارسی (داستان و رمان) 61 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 1 25 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه محمدزاد 1401/4/24 هو العزیز.. ۵۴ درصدش را خواندهبودم که دیدم نه! نمیشود ادامه داد. مشکل اصلیم با زبان و نثر اثر بود و هر چه بیشتر پیش میرفت، آشفتهتر میشدم؛ به همین دلیل تصمیم گرفتم رهایش کنم.. حدود یکچهارم کتاب که گذشت، با اتفاقات کنار آمدم و حتی برایم جالب نمود؛ اگرچه باورپذیر نه! با شخصیت اصلی -آرمان- اصلاً همراه نشدم.. به اعتماد ناشرش -نشر چشمه- تصمیم به خواندش گرفتم که خب..! جملهای که میگویم شاید بیرحمانه باشد و اگر بگویید: تو خودت هیچّی نیستی در نویسندگی! هم حق دارید.. اما: بهنظرم در بهترین حالت، سیاهورقههای تمرینی حسین قسامی بود.. کاشکی تمرینها، در حد تمرین میماندند و کتاب نمیشدند! 0 9 عطیه عیاردولابی 1402/4/26 افتضاح بیخود الکی حیف وقت 0 3