بدن: راهنمای ساکنان
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتابی باشکوه… بی تردید با خواندن این کتاب، از طراحی شگفت انگیز و حتی عجیب و غریب بدن خود حیرت خواهید کرد.» — واشینگتن پست بیل برایسون، نویسنده ی کتاب پرفروش تاریخچه ی تقریباً همه چیز، در کتاب بدن: راهنمای ساکنان، شگفتی های بدن انسان را از سر تا پا بازگو می کند. با نگارشی جامع و نثری افسونگر، این کتاب نمونه ای از بهترین نوشته های برایسون است، کتابی که خواندن آن به همه ی کسانی که می خواهند درباره ی بدن خود بیشتر بدانند، توصیه می شود. بیل برایسون یک بار دیگر همچون هم سفری بی مانند ظاهر شده، و راهنمای ما در سیاحت بخش های مختلف بدن مان می شود — از کارکرد دستگاه های مختلف بدن گرفته تا چگونگی التیام پس از آسیب، و مواردی که اعضای مختلف (متأسفانه) درست کار نمی کند و نارسا می شود. کتاب بدن پر است از واقعیت های خارق العاده — از وقتی که شروع به خواندن این متن کنید، بدن تان یک میلیون گلبول قرمز خون ساخته است — و حکایت های جذاب به سبک و سیاق ویژه ی برایسون. این کتاب درکی عمیق تر از معجزه ی حیات و خصوصاً انسان به شما خواهد داد. همان گونه که بیل برایسون می نویسد: «ما عمرمان را در درون این توده ی گوشت گرم می گذرانیم، و با این حال، تقریباً هیچ گاه آن را جدی نمی گیریم.» کتاب بدن این بی تفاوتی را با مقدار زیادی اطلاعات و حقایق شگفت انگیز و بسیار خواندنی رفع خواهد کرد.
یادداشتها