معرفی کتاب برج اثر ویلیام گلدینگ مترجم ژاله مساعد کتابعمومیداستان برج ویلیام گلدینگ و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر وال شابک 9786229977255 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1399/9/3 نسخههای دیگر نشر دنیای مادر توضیحات کتاب برج، مترجم ژاله مساعد. ادبیات انگلیس ادبیات داستانی ادبیات کلاسیک جایزه نوبل ادبیات داستان تاریخی دهه 1960 میلادی بریدۀ کتابهای مرتبط به برج سمانه رحمدل 1402/11/15 برج ویلیام گلدینگ 4.3 2 صفحۀ 316 هیچ پرنده زیبایی با آن بالهای رنگارنگ، به خاطر "من" باز نخواهد گشت... به هر حال سعادتی بود که توانستم پروازش را تماشا کنم... 0 15 لیستهای مرتبط به برج امید ابد 1403/1/2 کتاب های برای خواندن در آینده ۲ 98 کتاب این لیست دوم از بهترین جالب ترین و جذاب ترین کتاب های هست که برای خواندن در آینده ای نزدیک در نظر گرفتم 2 59 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمانه رحمدل 1402/11/14 توصیه میکنم قبل از شروع به مطالعه برج، عبارت «معماری گوتیک» رو در گوگل سرچ کنید تا چشمتون با تصاویر کلیساهای قرون وسطی آشنا باشد؛ چون در واقع شخصیت اصلی رمان برج یک چنین ساختمانیه! تا اواسط کتاب، به نظرم شبیه مانیفست ادبیِ مدرنیته میاومد، همون تقابل علم و دین و اینها. از یک جاهایی به بعد، نویسنده به درستی از مسیر بیانیهنویسی خارج میشه و در نهایت، شما یک «داستان» خوندین، نه شعار و مانیفست. و این چیزیه که به عنوان مخاطب ادبیات دنبالشم، سوای هر موضوعی که هر کتابی میخواد داشته باشه. البته که وزن نمادگراییِ کتاب و همینطور پیشینه تاریخ و ادبیات دینیش (غربی) بالاست. یک مقداری یادآورِ مرشد و مارگریتا (البته نه اصلا به اون غلظت. صرفا از جهت نوع پیشینه). 0 6 بشری رحمتی 1403/12/24 من این کتاب رو خیلی دوست داشتم چون همیشه تقابل عقل و ایمان برام جذاب بوده... داستان کتاب درباره کشیشیست که تصمیم میگیره برجی به طبقه کلیسا اضافه کند. ✝️ او تصور میکند که این تصمیم را به اراده خداوند گرفته است، او بنده برگزیده خداست و هرطور شده باید این برج را هر چند خلاف عقل و منطق بشری است، بسازد. حتی از دادن قربانی و بروز فاجعه بیم ندارد و باور دارد که این تاوانیست که باید برای فرمانبرداری از دستور خداوند بپردازد. 0 0