معرفی کتاب ابدی ها اثر فیلیپ کی. دیک مترجم پیمان صارمی

ابدی ها

فیلیپ کی. دیک و 3 نفر دیگر
3.7

1394/4/14

فیلیپ کی دیک یکی از دو سه شخصیت مهم و تاثیر گذار در ادبیات علمی تخیلی قرن بیستم آمریکاست او نویسنده فیلسوف و مقاله نویسی بود که آثارش دارای مضامین اجتماعی و همچنین متافیزیکی بود آثاری که بسیاری از آنها ساخته شد مجموعه ی حاضر شامل ده داستان کوتاه و یک متن سخنرانی از اوست.
واقعیت های متغییر دیک بیش از آنچه بخواهیم در مورد دنیای درون ذهنمان به ما میگوید در توصیفات وحشت آور او از دنیاهایی که هیچ گاه ساخته نشد تجسمات ذهنی ای را میبینیم که خودمان هم در لحظات جنون آمیزمان دیده ایم و گمان کرده ایم که واقعی اند دیک به خاطر ما به آنجا سفر کرد این وظیفه ی ماست که گزارشاتی را که به خانه فرستاده است بخوانیم

لیست‌های مرتبط به ابدی ها

نعیمک

نعیمک

1403/12/25

فیلیپ کی. دیک آن قدر اسم شناخته‌شده‌ای هست که بدون فکر دوباره آثارش را بخرم. خب، چند وقتی بود چیز تازه‌ای ازش نخوانده بودم و حالا که بیشتر فانتزی و علمی-تخیلی می‌خوانم قبل از شروع کتاب با خودم فکر کردم که: «مگر چی دارد که این قدر معروف است؟» و خب، آچمز شدم.
یک خطی قصه‌ها بسیار ساده است. آخرالزمان، روبات‌ها، سفر در زمان و الگوهای آشنایی که همه‌جا می‌بینیم و می‌خوانیم اما زاویۀ نگاه دیک خیلی عجیب است. شکلی که قصه را شروع می‌کند و شکلی که پیش می‌برد تو کاملاً غرق در ماجرا می‌کند و مهم‌تر اینکه بعد از این همه سال هنوز تازگی دارد. یعنی با خودت فکر می‌کنی چرا تا به حال به فکر کس دیگری نرسیده بود که این طوری بنویسد یا چرا الان که این همه داستان داریم یک نفر برای خاطر خدا این شکلی ننوشته است. هر کدامش دقیقاً در لحظه‌ای که باید تو را مسحور می‌کند و خواندن دیک بار دیگر بهم ثابت کرد که چرا باید ادبیات ژانری بخوانم.
آقا اصلاً کی نخواند ...است.